Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihje: Jokimaa isännöi Magic Mondayta Seinäjoen kanssa

Jokimaa isännöi syyskauden ensimmäistä Magic Mondayta yhdessä Seinäjoen kanssa. Toto65-kohteista parilliset ajetaan Jokimaalla. Toto65-pelissä on jaossa 50 000 euron jackpot.

Avauskohteessa voitokas 3 Koveri on ravilla lähellä ykkössijaa. Ori osaa kuitenkin laukata ja kaipaa varmistuksia. Toisen kohteen pelihevoset löytyvät parhailta lähtöpaikoilta. Kolmannen kohteen idearasti on 4 Emanuel Web. Kari Lehtosen suojatti oli Vermossa merkittävästi sijoitustaan parempi, mutta kovassa vauhdissa kärkeen nouseminen oli mahdotonta.

Neljännessä kohteessa maistuu 7 Terroristi. Ruuna voitti viime kaudella kahdeksasta kilpailustaan kuusi, mutta tämän vuoden tienestit ovat nolla euroa. Viimeksi Lappeenrannassa ruuna jäi niin hyvän näköisenä vaille kiritilaa, että Jokimaalta voidaan povata jo menestystä.

Viidennestä kohteesta löytyy vihjesysteemin varma. Jokimaan tasokkaassa lähdössä vahvasti kirinyt 4 Lindy Poppins on hyvältä lähtöpaikaltaan todennäköinen keulahevonen, jonka jälkeen Juhani Inkisen valmennettava on vaikeasti lyötävissä. Päätöskohteen perusmerkki on viimeisissään kovat esitykset tehnyt 1 May Rose. 11 Doris Hoss on haastavalta paikaltakin pakkorasti. Tamma latasi viimeksi lähtöön, jonka jälkeen juoksi kolmantena sisällä. Loppumatkasta tamma oli pitkään vailla kiritilaa. Loppusuoralla vapaata löytänyt tamma kiri hurjaa kyytiä kunnes ajautui ennen maalia uuteen pussiin.

ESS:n 54 euron hintainen Toto65-vihjerivi (varahevoset suluissa):

1. 3, 5, 10, 6, 2 (9, 1)

2. 3, 4, 2 (1, 5)

3. 6, 4, 7 (1, 11)

4. 10, 3, 7 (1, 4)

5. 4 Lindy Poppins (3, 7)

6. 1, 11, 8, 6 (3, 12)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi