Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaalla yllätyksellinen Toto5-rivi – ESS:n vihjesysteemillä jättivoitto

ESS:n ravitoimittajan Jere Törmäsen vihjerivillä tuli lähes 6 000 euron lunastus.

Jokimaan torstai-illan Toto5-peli sujui osin yllätyksellisissä merkeissä. ESS:n 43,20 euroa maksaneen vihjesysteemin kopioineet lunastivat hulppean 5 626,40 euron voiton.

Vihjerivin oli laatinut Jere Törmänen.

Toto5-pelin avauskohteessa suosikki 3 Withma laukkasi lähtöön. Juha Utala käytti tilanteen hyväksi ajokkinsa Fire Sprucen kanssa ja tamma hallitsi tapahtumia varmasti maaliin asti.

– Hevonen on ollut nyt tosi hyvän tuntuinen, ja ajattelin, että jos juoksu onnistuu, niin tällä täytyy pärjätä. Päästiin keulaan ja siihen tamma rauhoittuu hyvin. Keskikesä on tälle tammalle monesti vaikeampaa aikaa, mutta se piristyy usein syksyn myötä. Yritetään seuraavaksi saada tamman kanssa 100 000 euron raja voittosummassa rikki.

Ilta jatkui Hannu Torvisen ohjastaman Ghiottin näytöksellä. Urallaan vain 5 000 euroa tienannut ori polki lyhyen matkan aikaan 12,3 ja piti suosikki BWT Crusaderin helposti kurissa.

– Hevonen oli ihan jäätävä. Tällä hevosella on iso sielu. Mahtava hevonen, valmentaja Jukka Kinnunen tunnelmoi lähdön jälkeen.

Kolmannen kohteen yllättäjä oli Timo Tuomisen ajama Runoneito, joka jyräsi johtavan rinnalta upeasti ykköseksi. Tamman valmentaja Mia Liipola iloitsi maalintulon jälkeen.

– Lähtö vaikutti etukäteen tosi kovalta. Tamma tuntuu tykkäävän juosta vapaalla radalla. Tammasta on jatkon suhteen positiiviset odotukset.

Tasokkaassa neljännessä kohteessa nähtiin jännittävä loppusuoran taistelu. Esa Holopaisen ajama Axel Foley ja hurjan loppukirin kehittänyt Iikka Nurmosen ohjastama EL Dirtyman saapuivat lopulta maaliin tasapäin ja voitto jaettiin.

Päätöskohteen paras oli keulapaikalla juossut Tommi Kylliäisen Denny Crane.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi