Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 13.9: Päätöskohteesta totonousu?

Lähtö 4 / 6 Fire Spruce

4. lähdössä maistuu 6 Fire Spruce. Juha Utalan valmennettava ei ole hetkeen yltänyt kärkeen, mutta huipputasokkaissa lähdöissä jatkuvasti kilpaillut tamma on kunnossa. Viimeksi Vermossa Fire Spruce kiri vauhdikkaasti viidenneksi, eikä ehtinyt käyttää kaikkia voimiaan. Jokimaalla vastus on selvästi viime kertoja kevyempi, ja tamma kuuluu ehdottomasti jokaiselle Toto5-lapulle.

Lähtö 7 / 6 Exuberance

7. lähtö on torstai-illan urheilullinen herkkupala, sillä lähtö on täynnä sarjan parhaimmistoon kuuluvia hevosia. Lähtöpaikat tekevät siitä myös pelillisesti haastavan pähkinän. Raastaminen tulee aloittaa Vermossa häikäisevän kirin esittäneestä numerosta 6 Exuberance. Markus Dahlströmin ajokki olisi keulaan päästessään vaikeasti lyötävissä, mutta pystyy menestymään myös muilta juoksupaikoilta.

Lähtö 8 / 14 Arnold Halm

Tauon jälkeen kaksi starttia juossut 14 Arnold Halm on torstaina valmis menestymään. Ruuna on kokenut molemmissa tauon jälkeisissä starteissaan epäonnea. Jokimaalla ruuna matkasi hännillä, josta oli mahdottoman tehtävän edessä. Vermossa Nina Pettersson-Perklenin suojatilla panostettiin alkuun, mutta paikkaa parijonosta ei löytynyt, ja ruuna joutui lopulta matkustamaan porukan perällä. Kärkeen ei ollut asiaa, mutta hevonen tuli hyvällä tyylillä maaliin ja nousee Jokimaalla juoksun onnistuessa korkealle.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi