Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan vihjeet 6.9: Kotiradan ruuna ei erehdy

Lähtö 4 / 2 Larsman

Killerin Derbyssä johtavan rinnalta vahvasti kolmanneksi kamppaillut 2 Larsman on aiheesta 4. lähdön suuri suosikki. Jokimaalla vastus on merkittävästi helpompi kuin viimeksi ja vaikka ruunan tähtäin onkin rahakkaammissa lähdöissä, täytyy siltä odottaa tässä tehtävässä ainoastaan koko matkan johtoa.

Lähtö 7 / 6 Grace Match

7. lähdössä erottuu kaksi tammaa. Keulaan ulkoakin kiihdyttävä 8 Lessons In Love sekä Tapio Mäki-Tulokkaan käsistä varmaa jälkeä tehnyt 6 Grace Match. Viimeksi Tampereella Grace Match eteni lopussa varmasti ykköseksi, vaikka joutui taivaltamaan valtaosan matkasta toisella ilman vetoapua. Tässäkin lähdössä sillä on vaara jäädä kyseiselle juoksupaikalle, mutta siitä huolimatta Grace Match pystyy ottelemaan voitosta.

Lähtö 8 / 10 Mister Balderino

8. lähdön nosto on viime sjoituksiaan parempi 10 Mister Balderino. Viimeksi Teivossa ruuna oli takajoukoista mahdottoman tehtävän edessä ja oli loppumatkasta vailla kiritilaakin. Vapaata saatuaan Mister Balderino polki voimia tallella maaliin. Jokimaallakaan lähtöasetelmat eivät ole helpot, mutta kapasiteetilaan lähdön paras menijä nousee takarivistäkin korkealle.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi