Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 30.8: Joutsalaisravurissa on ideaa

Lähtö 6 / 1 Tee Wee Paroni

Kuudennen lähdön ideamerkki on taulunsa heikkoon kuntoon saanut 1 Tee Wee Paroni. Joutsalaisen Pasi Haapasaaren valmennettava starttasi viime lauantaina Jyväskylässä, jossa se laukkasi etusuoralla ahtaassa paikassa. Ruuna jäi laukassaan ratkaisevan kauas kärjestä, mutta polki taustalla hyvällä tyylillä maaliin. Jokimaalla Tee Wee Paronin lähtöasetelmat ovat loistavat ja merkittävästi riviään parempi ruuna pystyy johtamaan alusta loppuun.

Lähtö 7 / 2 Grainfield Adele

Veikkaamalla 7. lähdön voittajan oikein, osallistut jälleen Jokimaan VIP-lippujen arvontaan. Kilpailuun  voit osallistua osoitteessa radiovoima.fi. Lähdön todennäköisin voittaja on loistavalta lähtöpaikalta matkaan pääsevä 2 Grainfield Adele. Tamman viimeisin startti on peräisin Teivon Toto76-kierrokselta, jolloin se kesti reippaasta matkavauhdista huolimatta ykköseksi. Myös Jokimaalla luvassa on keulajuoksu, mutta tehtävästä tulee tällä kertaa helpompi, sillä Grainfield Adele saa vetää johtopaikalla mieleistään vauhtia. Niinpä Tapio Mäki-Tulokkaan suojatti on kiinni kauden neljännessä voitossaan.

Lähtö 8 / Katie Ale

Ikäluokkansa kovia tammalähtöjä kolunnut 2 Katie Ale on lähellä voittoa illan 8. lähdössä. Viimeksi Ylivieskan tammalähdössä Katie Ale laukkasi ensimmäisessä kaarteessa hylkäykseen, mutta tuli vielä porukan mukana maaliin, eikä päässyt käyttämään kaikkia voimiaan. Seinäjoen tasokkaassa koitoksessa Katie Ale puolestaan kiri mukavasti viidenneksi. Jokimaan lähtö näyttää vastuksen puolesta Jarno Kauhasen suojatille todella sopivalta ja kun lähtöpaikkakin on paras mahdollinen, pitää silti odottaa koko matkan johtoa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi