Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan torstairavit: Tammasarjassa hymy herkässä

Avauskohteen ykköshevonen on hurjaan kuntoon Pekka Korven käsissä noussut 2 Ramboldo Jet. Ori on näyttänyt pystyvänsä menestymään johtavan rinnaltakin. Viime starteissaan asiallisesti esiintynyt 3 Valentin Laday tähtää nyt keulajuoksuun, jonka päätteeksi se pystyy haastamaan suosikin.

Toisen kohteen idearasti on 2 Smiley Match. Urallaan vasta kaksi kilpailua juossut tamma on osoittanut omaavansa hyvän juoksupään. Viimeksi Kouvolassa tamma ravasi johtavan rinnalla, josta purjehti lopussa helposti ykköseksi. Jokimaalla vastus on toki selvästi viime starttia kovempi, mutta Christa Packalenin valmennettava menee varmasti starttien myötä eteenpäin ja pystyy kamppailemaan jälleen voitosta.

Loistojuoksuja tehnyt 5 Sultan Journey on kolmannessa kohteessa pikamatkalla lähellä voittoa. 4 Mascot Match viihtyisi paremmin pidemmillä matkoilla, mutta on niin rankassa vedossa, että kuuluu tässäkin mukaan lapulle. Nopea 1 Son’s Line voi iskeä suosikkien takaa ykköseksi. Kouvolassa keulasta loistanut 6 Capo The Eemil on neljännessä kohteessa lähellä koko matkan johtoa ja 4 Ghost Boy sen takaa kiinni kakkossijassa. Kovassa iskussa kilpaileva 9 Carlos La Renta ei ole takarivistäkään ulkona voittotaistosta. Yllättäjistä 11 Puce Tanic E. on tauluaan parempi menijä.

Päätöskohteessa 1 Gilda Ale on juoksun onnistuessa lähellä voittoa, mutta tamma voi jäädä sisäradan paikalta tukaliin asemiin. Haastajista tauolta palaava 11 Sweet Surviver on tähän sakkiin pystyvä hevonen.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi