Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihje: Robin varastaa show'n

Toto5-pelin varma löytyy avauskohteesta. Markku Niemisen tallin 5 Robin Roof on osoittanut vahvaa kuntoa jo pitkään ja ruuna kohtaa Lahden Jokimaalla sopivan vastuksen.

Vermossa Robin Roof haastoi maamme lämminverieliittiin kuuluvan Starzinnerin hienosti ja edellinen voitto irtosi vakuuttavasti huipputuloksella. Kun pahin vastustaja 3 Grainfield Oliver palaa tauolta, voi suosikilla olla vaihteeksi keulajuoksun vuoro, mutta muiltakin juoksupaikoilta se on tässä erittäin lähellä voittoa.

Voittoputkessa kilpaileva 12 BWT Anarchy on toisessa kohteessa huonolta paikaltaan kovan haasteen edessä. Vihjesysteemissä pelataan siitä ohi ja ensimmäisenä lapulle otetaan 3 Capercaillie Cock. Muihin kohteisiin rastataan reilummin. Kolmannen kohteen idearasti on Teivossa laukan jälkeen vahvasti kulkenut 10 Koivun Tähti.

Neljännessä kohteessa riittää vaihtoehtoja. EP Mäkisen 8 Al E.Gador Zet kilpailee hurjassa lyönnissä ja on juoksun yhtään onnistuessa lähellä voittoa. Kasiradalta riittää kuitenkin riskejä. Kovia ikäluokkalähtöjä kolunnut 5 MAS The Boss pitää huomioida varhain. 7 Mascot Match voittaa ravia polkiessaan päätöskohteen. Kouvolan tiukat kaarteet olivat sille viimeksi liian vaikeita, mutta Jokimaan rataprofiili sopii paremmin.

Jokimaa 9.8.

ESS:n 45 euron hintainen Toto5-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 5 Robin Roof (3, 6)

2. 3, 8, 1 (12, 2)

3. 11, 2, 10, 13, 15, 14 (1, 6)

4. 1, 8, 5, 12, 11 (9, 6)

5. 7, 10, 13, 5, 8 (2, 4)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi