Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Robin Roof on Jokimaan torstai-illan pankki

Jokimaan vihjeet 9.8:

Lähtö 4 / 5 Robin Roof

Toto5-pelin varma löytyy heti avauskohteesta. Markku Niemisen tallin 5 Robin Roof on osoittanut vahvaa virettä jo pitkään ja ruuna kohtaa Jokimaalla sopivan vastuksen. Vermossa Robin Roof haastoi maamme lämminverieliittiin kuuluvan Starzinnerin hienosti ja edellinen voitto irtosi vakuuttavaan tyyliin huipputuloksella. Kun pahin vastustaja 3 Grainfield Oliver palaa tauolta, voi suosikilla olla vaihteeksi keulajuoksun vuoro, mutta muiltakin juoksupaikoilta se on tässä erittäin lähellä voittoa.

Lähtö 5 / 3 Capercaillie Cock

5. lähdön todennäköisin menestyjä on 3 Capercaillie Cock. Mari Salmisen valmennettava on aloittanut uransa mainiosti ja sijoittunut kaikissa kuudessa kilpailussaan kolmen parhaan joukkoon. Viimeksi Tampereella ori jäi rauhallisen matkavauhdin jälkeen johtavan taakse kaikki voimat tallella pussiin. Forssassa hevonen puolestana ehti 11,9-vauhtisella 800 metrin kirillään varmaan voittoon. Jokimaalla lähtöasetelmat suosivat ja totosijaputki saa jatkoa.

Lähtö 7 / 8 Al E.Gador Zet

7. lähtö on haastava pelipähkinä. 8 Al E.Gador Zetin lähtöpaikka on vaikea, mutta kuntonsa puolesta ruuna kilpailee varmasti voitosta. Toissa kerralla Tampereella Erkki-Pekka Mäkisen valmennettava oli johtopaikalta täysin pitelemätön ja viimeksi Porissakin esitys oli hurja, kun ruuna kiri takajoukoista viimeiset 800 metriä 09,7-kyytiä. Kasiradalta Al E.Gador Zet vaatii voittaakseen tuuriakin, mutta näistä lähtökohdista sen peliosuuskaan tuskin nousee kovinkaan korkealle.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi