Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Your So Vain debytoi Suomessa voitolla Jokimaalla

Jokimaan ravisunnuntain seuratuin hevonen oli avauskohteen Your So Vain. Urallaan yli puoli miljoonaa tiennut jenkkiori debytoi Suomessa ja edellisestä startista oli kulunut peräti 3,5 vuotta. Reima Kuislan tallin ori nappasi voiton ajalla 13,3, vaikka säikäytti ottamalla laukan noin kierros ennen maalia.

– Hevonen ei matkustanut hyvin, joten kysymysmerkkejä oli. Keulaan päästessään ori heitti vaihteen vapaalle ja laukkasi. Lopussa se jäi hieman odottelemaan muita ja vastustaja pääsi aika lähelle. Kokonaisuutena oriin esitys oli kuitenkin positiivinen yllätys, ohjastaja Jonny Länsimäki kertoi.

Toisen kohteen vakuuttava voittaja oli Hannu Torvisen ohjastama Larsman. Ruuna teki kolmannen starttinsa Leo Mönttisen tallista. Voitto oli toinen ja viimeksi Jokimaalla Larsman jäi täysin vaille kiritilaa.

– Olen kehunut tätä pää märkänä koko talven. Tästä näki jo nelivuotiaana että se on juoksija. Sillä on tosi hyvä tekniikka juosta. Larsman on maksettu Derbyyn ja sinne tähdätään. Ikäluokka on todella kova ja katsotaan sitten mihin riitetään. Nautitaan nyt ensin näistä hetkistä, valmentaja Mönttinen jutteli.

Olen kehunut Larsmania pää märkänä koko talven. Valmentaja Leo Mönttinen

Toto4-pelin suurin yllätys nähtiin kolmannessa kohteessa. Iikka Nurmonen ajoi Jussi Rämön valmentamalla Franklin Webillä päättäväisesti keulasta, eikä ruuna ollut missään vaiheessa hädän päivää.

– On tätä voittoa pari-kolme vuotta odotettukin. Hevonen on ollut jo jonkin aikaa hyvä, ja nyt otettiin sekki pois. Se tuntui toimivan, Rämö totesi.

Toto4-peli päättyi Leon Cogerin voittoon. Emma Väreen ajokki palasi tositoimiin seitsemän kuukauden tauolta, mutta kesti siitä huolimatta reippaan matkavauhdin upeasti.

– Hevonen oli tauolla kurkkuoperaation takia ja muitakin ongelmia oli. Omistajille suuri kiitos kun jaksoivat odottaa. He ansaitsevat tämän voiton. Tämä on hyvä hevonen, mutta sen kaasukahva on välillä liian vahva, Väre sanoi.

Oikealla Toto4-rivillä lunasti 318,70 euroa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi