Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Zeus Kemp vakuuttavasti Suur-Hollolan välieriin

Jokimaalla saatiin torstaina jo esimakua Suur-Hollola-vauhdista, kun vuorossa olivat lämminveristen Suur-Hollolan alkukilpailut.

Ensimmäisen alkukilpailun paras oli Tuomas Korvenojan tallin Jontte Boy. Nyt jo 7-vuotiaaksi varttunut Jontte Boy on näyttänyt huikean 3-vuotiskauden jälkeen kykyjään vain hetkittäin. Välieräpaikkansa Suur-Hollolaan se kuitenkin lunasti varmoin ottein.

– Jontte oli lämmityksessä rento ja vähän veteläkin. Starttiin laitoin kokolaput ja ori oli lopulta vähän liiankin innokas, ohjastaja-valmentaja Korvenoja kertoi.

– Ajetaan ennen välieriä yksi startti, ja lisäksi hevonen jatkaa siitospuuhissa. Kiinnostuneita tammanomistajia on ollut ilahduttavan paljon. Hevosen pitää vielä parantaa pärjätäkseen Suur-Hollolassa, mutta uskon ja toivon että se tekee niin.

Toisen välierän voitti hollolaisen Christa Packalenin valmentama Zeus Kemp. Ruuna oli johtopaikalle päästyään täysin pitelemätön ja voitti huipputuloksella 12,1.

– Kaikki meni tänään tosi hyvin ja ruuna tuli korvat kiinni maaliin. Tämä on tosi rehti ja jaksava hevonen. Jännä nähdä miten se riittää Suur-Hollolassa kaikista kovimpia vastaan, ohjastaja Hannu Torvinen mietti.

Kolmannen alkukilpailun voitti Pekka Korven Arctic Lover. 5-vuotias avasi uransa voittosaldon hienossa paikassa.

– Kärjen kova matkavauhti tietysti auttoi, mutta hevonen tuntui koko ajan tosi hyvälle. Tämä on iso ja raskas hevonen, ja hieman vaivoja on ollut. Uskoa on kuitenkin ollut koko ajan. Suur-Hollolasta tulee tänä vuonna tasainen, Korpi kertoi.

Toto4-pelin päätöskohteen hoiteli keulasta suosikki Didi Hoss. Tamma on voittanut uransa 11 kilpailusta kahdeksan.

– Hevonen on nyt kovassa kiimassa ja se on ollut koko päivän vähän tahmea, mutta startissa se teki kaiken oikein, ohjastaja Mika Forss totesi.

ESS:n vihjesysteemistä löytyi kaikki neljä oikeaa merkkiä. Oikealla Toto4-rivillä lunasti 60 euroa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi