Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihje: Suur-Hollolan alkuerät Tapsan tahtiin

Tapio Perttunen ohjastaa useita avainhevosia Suur-Hollolan alkuerissä. Kuva: Sami Kuusivirta

Jokimaalla päästään torstaina nauttimaan Suur-Hollola-vauhdista, kun vuorossa ovat lämminveristen alkukilpailut. Orimattilalaisvalmentaja Tapio Perttunen on isossa roolissa.

5 Jontte Boy on ensimmäisen alkukilpailun ylivoimainen kyky-ykkönen, mutta on huiman kolmevuotiskauden jälkeen vain väläytellyt kapasiteettiaan. Viimeksi Vermossa ori masentui johtavan rinnalta. Keulasta se on tämän lähdön todennäköisin voittaja, mutta lapulle otetaan kaveriksi Best Ladyssa johtavan rinnalta urhean esityksen tehnyt Perttusen 9 Lolo Lee.

Toisen kohteen suosikki on 1 Zeus Kemp. Sisäradan lähtöpaikka aiheuttaa kuitenkin tasaiselle avaajalle riskinsä. Vermossa pussiin jäänyt 2 Sylvie De Vie on kohteen idearasti. Kolmannessa kohteessa 3 William Pine pyrkii koko matkan johtoon. Viime vuonna alkukilpailun voittanut 2 Still Loving Youn Ranskan reissu meni pieleen, mutta viimeisin startti nostaa odotuksia jatkon suhteen.

Päätöskohteen suosikki 2 Didi Hossilla on alla jo kaksi epäonnistumista. Tauolta palaava 7 Stonecapes Poe häikäisi talvella ja on heti mahdollinen. Mahdolliset yllättäjät löytyvät takarivistä. 10 Memphis Minnie kesti Tampereella reippaan matkavauhdin mukavasti. 11 Girl On Fire on saanut taulunsa vaatimattomaksi, mutta hevosen kunto pitää. Viimeksi tamma kiri 3. ulkoa vahvasti kärjen lopettaessa kymppiä.

ESS:n 50 euroa maksava vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 5, 9 (4, 6)

2. 1, 2, 10, 3, 8 (5, 7)

3. 3, 2, 10, 5, 9 (1, 8)

4. 2, 7, 11, 8, 10 (12, 1)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi