Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihje 10.5.: Helatorstaina luvassa huipputasokkaat ravit

Jokimaalla ravataan helatorstaina huipputasokkaat Toto65-ravit. Avauskohde vaikuttaa kahden kaupalta. 3 Fire To The Rain on aloittanut Holttiselta lupaavasti ja kuuluu suosikki 6 T.Rexin kaveriksi lapulle. Toisessa kohteessa riittää haastetta. Samoin Criollo Suomen Cup on tasainen ja samalla äärimmäisen tasokas lähtö.

Neljännessä kohteessa 6 Celebrity Lane starttaa isona suosikkina, mutta ruuna varmistetaan 5 Sue’s Photolla. Tapio Mäki-Tulokkaan suojatti ei ollut Forssassa parhaimmillaan, muttei toki huonokaan. Ei ole yllätys, jos Mika Forss pyrkii ajamaan lähdön keulapaikalta. Sue’s Photo ailahtelee hieman, mutta hyvänä päivänään se pystyy venymään voittoon asti.

Viidennessä kohteessa suosikit ovat huonoilla paikoilla. 8 Ellin Sisun vire on Porin epävireisen esityksen jälkeen arvoitus. 12 Josveis on porukan kovakuntoisin, mutta radalta 12 tehtävä on kivinen. Yllättäjistä lapulle 4 Rapin Aatos, joka on heräämässä pitkän hiljaiselon jälkeen. Rivin päättää Suur-Hollolan Best Lady ja siinäkin suosikki lähtee matkaan haastavista asemista. 10 Callela Ladybossilla on alla hyvät esitykset, mutta nyt siitä ei voi kaavailla varmaa. Ehdottomasti kiinnostavin varmistusrasti on kahtena viime vuonna kisan voittanut 2 Ranch Kelly. Vermon välistartissa tamma kompuroi voimia tallella laukalle maalisuoran alussa.

ESS:n 100,80 euron hintainen Toto65-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 6, 3 (2, 1)

2. 11, 15, 6, 3, 13, 1 (2, 12)

3. 7, 8, 12, 11, 10, 1, 2 (9, 6)

4. 6, 5 (3, 9)

5. 12, 7, 4 (8, 9)

6. 10, 2 (6, 9)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi