Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan vihjeet 12.4.: Run For Royalty superlähdön tärppi

Jokimaan torstai-illan raveihin on ESS:n Lahtipassilla vapaa sisäänpääsy ja lisäksi passilla saa raveissa muitakin etuja. Ravit käynnistyvät klo 18.

Illan ehdoton kohokohta on kolmantena Toto4-kohteena ajettava nelivuotislähtö. Lähdössä on mukana vain kuusi hevosta, mutta taso on huippuluokkaa. Viime kaudella ikäluokan rahatilaston vienyt 6 Hotshot Luca aloitti uuden sesongin lupaavasti, kuten teki myös ikäluokan pääkilpailun Kriteriumin syksyllä voittanut 4 Run For Royalty. Lisäksi Jokimaalla on viivalla edellä mainitun kaksikon Vermossa lyönyt 2 Vixpress Li sekä viime kauden loppua kohden isoin harppauksin kehittynyt 1 Lexus Dream. Pelillistä ideaa on Run For Royaltyssa. Mathias Furuhjelmin suojatti jäi Vermossa upean näköisenä pussiin ja nyt taktiikka lienee jo pykälän rohkeampi. Run For Royalty toimii vihjesysteemin varmana.

Avauskohteessa kiinnostaa tauluaan etevämpi 6 Elbert Schermer. Viime syksyn Jokimaa Tekee Tähtiä-sankari kesti Turussa kovan alkuvauhdin sijoitustaan paremmin. Toisen kohteen suosikkikaksikko on 2 Rafa Parera, 5 Reverend Dred. Ensin mainittu pilasi Vermossa laukkaan, mutta muuten hevonen vaikutti normaalilta. Reverend Dred kamppaili Seinäjoella vahvasti ykköseksi. Päätöskohteen perusmerkki on huippukuntoinen 2 Hopeless Guy. Ruunan voittotili on tämän kauden osalta avaamatta, mutta nyt lähtöasetelmat ovat niin herkulliset, että ykkössija on lähellä.

ESS:n 28,80 euron hintainen vihjerivi (suluissa varahevoset)

1. 6, 8, 12, 2, 9, 3, 10, 1 (5, 4)

2. 5, 2, 1 (11, 8)

3. 4 Run For Royalty (6, 2)

4. 2, 6, 7, 3, 4, 12 (9, 10)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi