Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Atupem loisti Jokimaalla

Jokimaan kiirastorstai sujui Team Jokimaan omistajaravien merkeissä, kun alueen valmentajat olivat kutsuneet asiakkaitaan illanviettoon.

Toto4-pelin pankki Lord Ivar teki avauskohteessa hienon esityksen, mutta paremman reissun saanut Invantaggio kiri lopussa niukasti edelle. Samuli Innanen onnistui ajosuorituksessaan erinomaisesti.

– Tämä on meille tosi tärkeä ja mieluisa hevonen. Jatkossa ajetaan myös avoimia lähtöjä, Innanen kertoi lähes satatuhatta euron tienanneesta ruunasta.

Toisen kohteen vei Ari Moilasen ajama MAS Bella. Tamma kiersi parijonosta ykköseksi ja varaakin vaikutti jäävän. Kakkossijakin meni 4-vuotiaalle, MAS Bellan vanavedessä kirineelle Katie Alelle. Moilanen oli illan toinen tuplavoittaja Antti Teivaisen ohella.

Kolmas kohde ratkesi pitkälti jo lähtökiihdytyksessä. Kotiradan Tommi Kylliäisen Ratu Release riisti johtopaikan, jonka piti varmasti maaliin saakka. Voittajan selässä juossut BWT Angryman sai kiritilaa vasta maalisuoralla ja ehti rinnalle.

Päätöskohde oli johtopaikalle päässeen Atupemin hallintaa. Ori irtosi maalisuoralla vakuuttavasti vastustajiltaan. Antti Tupamäki ohjasti setänsä Antero Tupamäen valmennettavaa. Viime vuonna ikäluokkalähdöistä hyvän tilin tehnyt ori on aloittanut kauden kahdella tyylikkäällä voitolla.

– Hevonen on hieno ja sillä on tosi hieno tyyli juosta. Lopussa löysäsin vain vähän ja voitto tuli tosi helposti. Hevosta pyritään kasvattamaan antamalla sille välillä selkäjuoksujakin. Atupemissa on parasta herkkyys ja ravivarmuus. Harva hevonen on sellainen, että kun ohjia vain vähän löysää niin se kiristää tahtia. Uskon oriin nousevan sarjoissa aika paljonkin, Antti Tupamäki totesi.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi