Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Toto65-vihje: MAS Aristocrat väärissä sarjoissa

Jokimaa isännöi Magic Mondayta yhdessä Seinäjoen kanssa. Toto65-kierros viedään läpi reilussa tunnissa siten, että lähtöjä ajetaan radoilla vuoron perään.

Kierros alkaa Seinäjoelta. Avauskohteen niukka ykkösmerkki on huippukuntoinen 10 Aatsi. Takarivi on nopealle avaajalle toki miinus, mutta Aatsilla on hyvä tilaisuus päästä 4 Nuoralan Vänskän takaa läpi niin, että se pääsee mielipaikalleen keulaan. Sieltä Niko Jokelan ajokki olisi erittäin lähellä voittoa. Epävarma, mutta väkivahva Naputus jatkaa huippukunnossa. Edellisen kanssa ominaisuuksiltaan samaan kategoriaan kuuluu 7 Niemen Cecilia.

Vihjesysteemin varma on toisen kohteen 3 MAS Aristocrat. Anne Kankaan suojatti ei ollut keskiviikkona ihan parhaimmillaan, muttei kakkossijaan päättynyttä esitystä moittiakaan voi. Jokimaalla tehtävä näyttää sopivalta ja tamma voittaa lähdön tarvittaessa johtavan rinnaltakin. Hurjaluokkainen tamma kilpailee vielä ns. väärissä sarjoissa.

Kolmanteen kohteeseen käytetään kolme merkkiä. Neljännen kohteen ykkösmerkki on Vermossa riskin esityksen päätteeksi voiton vienyt 2 Jetsu. Epävarmuutensa takia siitä ei kuitenkaan ole varmaksi. 10 Vihellys kilpailee hienossa vireessä ja haastaa. Yllättäjistä mainintaan 7 Issakan Pouta, joka oli Lappeenrannassa sijoitustaan parempi. Viidennessä kohteessa suosikki 10 Wicasa Sioux saa lapulle pari kaveria. Päätöskohteeseen otetaan reilusti tavaraa. Kohteen ideamerkki on on riviään parempi 5 Piedmont.

ESS:n 64,80 euroa maksava Toto65-vihjerivi:

1. 10, 3, 7 (12, 2)

2. 3 MAS Aristocrat (6, 11)

3. 5, 7, 1 (4, 2)

4. 2, 10, 8, 7 (1, 6)

5. 10, 3, 4, 12 (8, 9)

6. 2, 6, 5, 1, 7, 10 (8, 4)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi