Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Erkki-Pekka Mäkisellä hunajainen ilta Jokimaalla

Jokimaan Toto4-pelin avauskohteen vei hurjan maalisuoran taistelun päätteeksi Emma Väreen ohjastama 9 Intoiivari. Haasteen sille heitti alussa laukalla tasoitusta antanut Vihellys. Ohjastaja Väre oli Ari Hartikaisen valmennttavaan syystäkin tyytyväinen.

– Intoiivari on tehnyt ennenkin hyviä juoksuja vapaalta radalta ja siksi ajoin ajoissa eteenpäin. Voitto meni kyllä tosi tiukoille, kun Vihellys kiri lujaa. Intoiivari on välillä vähän liiankin yritteliäs hevonen ja siksi laukkoja tulee välillä. Kaiken kaikkiaan tämä on kyllä tosi kiva ruuna, Väre tunnelmoi.

Toisen kohteen vei hollolalaisen Kari Venäläisen ohjastama Diamond Mirage. Venäläinen tarjosi oriille mainion reissun 2. ulkona ja ori kiri lopussa varmaan voittoon.

– Ori painoi lämmityksessä paljon ja olin tosi tyytyväinen, kun se sai selkäjuoksun. Hevonen tuli meille vuosi sitten kuntoutukseen ja jäi sitten valmennukseen. Jos hevonen petraa tähän malliin, niin tänä vuonna kokeillaan ikäluokkalähdöissäkin, valmentaja Nina Pettersson-Perklen iloitsi.

Pelottaa, miten hyvä Fast Time on kesällä. Ravivalmentaja Erkki-Pekka Mäkinen

Erkki-Pekka Mäkisen tallin Fast Time oli kolmannessa kohteessa omaa luokkaansa. Voitto oli viisivuotiaalle jo kauden neljäs.

– Tämä on aika hyvä hevonen. Mielestäni tällä on pari-kolmekymppiä liian vähän rahaa. Takapotku on sellainen, ettei meinaa naulat kestää kavioissa. Pelottaa, miten hyvä tämä on kesällä. Treenaillaan kuitenkin rauhassa Teiskon metsissä. Vaikka on vähän kylmä keli, niin hunaja tuoksuu, värikkäistä lausunnoistaan tunnettu Mäkinen sanoi.

Päätöskohteeseen saatiin voittajaksi jättiyllättäjä 11 Remember Y. Kotiradan valmentajan Tommi Kylliäisen suojatit sairastelivat pitkin viime vuotta, mutta nyt hevoset ovat terveitä ja tulosta syntyy.

– Keulassa pidettiin tälle pakkaselle liian kovaa vauhtia ja napakka alusta sopi meille hyvin, siinä voiton resepti, Kylliäinen kertoi.

Lämminveristen kovimman sarjan vei johtopaikalta Juha Utalan Fire Spruce.

Oikealla Toto4-rivillä lunasti 1398,90 euroa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi