Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihje: Suurten voittojen ilta?

Jokimaan torstain Toto4-kierros näyttää haastavalta ja tarjolla voi olla suuria voittoja. Avauskohteessa rastaaminen aloitetaan 1 Global Spellboundista. Loistopaikalta starttaavalle ruunalle jäi Vermossa voimia varastoon. Lujaa kiihtyvä 5 Ecstasy Of Gold palasi Vermossa tauolta ja jäi johtavan taakse vaille kiritilaa.

Toisen kohteen 4 Honey Avenger on parantanut talven aikana hurjasti. Varsinkin Turussa tamma kesti yliraskaan juoksun hienosti. Toissa kerralla pussiin jäänyt 9 PT’s Revit pelattiin Vermossa suosikiksi, mutta ori pilasi pelinsä lähtölaukkaan. Tässä sakissa Ari Vianderin valmennettava on erittäin vaarallinen. Tauolta palaava 14 Rainbow Geronimo on lähdön kyvykkäin, mutta ori ei ole toistaiseksi näyttänyt radoilla kaikkea potentiaaliaan.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on Jokimaalla nousukuntoa esittänyt 9 Castafiore. Tasaisen varmaa virettä esittänyt 1 Power Light on ykköshaastaja. Päätöskohteen perusmerkki on Forssassa johtavan rinnalta niukasti mutta hallitusti voittanut 4 Nitro Diablo. Ruunan valtti on se, että se pystyy menestymään kaikilta juoksupaikoilta. Tauolta hyvässä vireessä palannut 6 So Clueless ja kykytamma 11 Estelle Halm kuuluvat varhain kupongille.

ESS:n 60 euron hintainen Toto4-vihjerivi

1. 1, 7, 3, 8, 5, 12 (4, 10) 2. 4, 9, 14, 15, 7 (13, 10) 3. 9, 1 (6, 12) 4. 4, 3, 6, 11, 8 (2, 10)
Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi