Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Puikkonen järjesti jymypaukun Jokimaalla

Toto4-kierroksen ykkösnimi oli jämsäläisohjastaja Jukka Torvinen. Ensimmäisen voittonsa Torvinen ajoi toisessa kohteessa. Mies piilotti Kaisa Toivosen tallin BWT Braveheartin johtavan taakse ja tamma kiitti nappireissusta kirimällä varmaan voittoon.

Jukka Torvisen toinen T4-tolppa tuli päätöskohteesta. Kirsti Valkaman valmentama Past Or Flash sai hyvän juoksun parijonossa ja kiri maalisuoralla lennokkalla tyylillään hallittuun voittoon. Voittamaan tottunut ruuna on aloittanut kauden kahdella ykkössijalla.

Jukan veli Hannu puolestaan ajoi voittonsa Toto4-avauksessa. Rivin pelatuin hevonen Get Lucky oli keulaan päästyään pitelemätön. Jokimaalla valmentavan Juuso Holttisen tallin ruunalle voitto oli jo toinen peräkkäin kotiradalla. Get Lucky oli Toto4-pelin ainoa suosikkivoittaja. Illan sokkiyllätys nähtiin kolmannessa kohteessa. Pertti Puikkosen valmentama Tooca löi pelikansan ällikällä. Tamma oli lähtönsä vähiten pelattu ja Toocan yllätyksen ansiosta oikealla Toto4-rivillä lunasti lähes 5000 euroa.

- Stadiin on saatu viimein lunta ja nyt ollaan päästy treenaamaan umpihangessa. Hevonen tuntui jo viimeksi Forssassa laukan jälkeen hyvältä. Toivottavasti saisin talliin vielä jonkun oikein hyvän hevosen. Taidot ovat edelleen tallella, kokenut, yli 3000 voittoa urallaan ohjastanut Puikkonen kertoi.

Suomenhevosten kovimman sarjan paras oli Matti Lautamäen valmentama Sheikki. Arto Hammar ohjasti tauolta palannutta ruunaa, jolle voi illan esityksen perusteella povata menestystä 75-tasolla saakka.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi