Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 8.2: Illan ideahevonen saapuu Savonlinnasta

Lähtö 5 / 12 Golda Pretender

5. lähdössä riittää haastetta, mutta kohde tarjoaa myös mahdollisuuden rohkeaan kannanottoon. Leo Mönttisen tallin 12 Golda Pretender on kapasiteetiltaan hurja hevonen tähän porukkaan, mutta onnistumisesta on jo aikaa seitsemän kuukautta ja lähtöpaikkakin on erittäin haastava. Vastus näyttää kuitenkin niin kevyeltä, että tällä kertaa Santtu Raitalan kyytiinsä saava tamma on kokeilemisen arvoinen.

Lähtö 6 / 3 Hello Garfield

Yksi Toto4-pelin varmaehdokkaista on 6. lähdön 3 Hello Garfield. Olli Innasen valmennettava on juossut pienen tauon jälkeen kaksi starttia ja on näyttänyt molemmilla kerroilla hyvältä. Joensuussa Hello Garfield kiri reippaassa lopetuksessa aivan voittajan tuntumaan. Viime Kuopion startin saa sen sijaan unohtaa kokonaan, sillä juoksunkulku oli täysin ruunaa vastaan. Hello Garfield pakitteli alussa taustalle, eikä selät vetäneet kirivaiheessa yhtään. Lisäksi ruuna tuli vielä lopulta täysin vailla kiriväyliä maaliin. Jokimaalla asetelmat suosivat ja kauden ensimmäinen ykkössija on lähellä.

Lähtö 7 / 3 Blackened

7. lähdön voittajan tietämällä osallistut jälleen Jokimaan lahjoittaman palkinnon arvontaan. Lähdön todennäköisin voittaja on tauon jälkeen vahvaa jälkeä tehnyt 3 Blackened. Viimeksi Vermossa tamma juoksi 3. sisällä ja tuli kaikki voimat tallella maaliin. Edelliskerralla Ville Mäkelän suojatti kiri loppusuoraa terävästi ja ehti aivan voittajan rinnalle. Jokimaalla Blackened on loistavalta lähtöpaikalta kohteen perusmerkki.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi