Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 11.1: Laakkosen voimaruuna palaa voittojen tielle

Lähtö 5 / 10 Pöllikuski

Pitkin talvea hyvin pärjännyt 10 Pöllikuski haastaa takarivistäkin eturivin suosikit. Viimeksi Jokimaalla ruuna laukkasi ohjastaja Iikka Nurmosen mukaan innokkuuttaan. Edellisessä startissaan Pöllikuski kamppaili vahvasti kakkoseksi. Nyt lähtöpaikka auttaa ravia lähtemisessä ja vahva menijä pystyy kipuamaan totokolmikkoon.

Lähtö 6 / 7 Bartholomew

7 Bartholomew aloitti uransa kolmella voitolla, mutta viime starteissa ruuna on pilannut laukkoihin. Forssassa Bartholomew kiri loppukaarteen laukkansa jälkeen maalisuoraa vauhdikkaasti. Viimeksi Jokimaalla Anne Wahlstenin suojatti paikkasi pahan alkulaukkansa asiallisesti. Ravilla ruunan pitäisi hoidella Jokimaan lähtö ja kaksi epäonnistumista alla sen peliosuus pystyy sopivan maltillisena. 

Lähtö 7 / 7 El Dirtyman

Asikkalassa tallia pitävän Elina Laakkosen 7 El Dirtyman voitti viime kauden 18 kilpailustaan peräti kahdeksan. Kausi päättyi kuitenkin pettymykseen, sillä ruuna ei ollut Teivon startissaan johtavan rinnalta lainkaan oma itsensä. Alisuorittamisen syyksi paljastui kuitenkin sairastuminen. Muuten El Dirtyman on tehnyt luotettavaa jälkeä ja vastuksen puolesta torstain koitos on sille suupala. Voimahevonen nauttii tässä vastustajien kunnioitusta ja pääsee kuskin niin halutessa hallitsemaan tapahtumia keulapaikalle.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi