Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan vihje: T.Rex jatkaa luottohevosena

Jokimaan ravivuosi päättyy komeasti Toto76-finaaleihin, joissa pelaajia hemmotellaan mahdollisuudella tavoitella yli miljoonaan euroon nousevasta jackpotista.

Korkeatasoiselta kierrokselta löytyy viime viikkojen menestyshevosia, ja jos ne kaikki voittavat, pääsee jättijakosummaan käsiksi usea pelaaja. Vihjerivin ainoa varma on kakkoskohteen T.Rex. Kaksi kohdetta selvitetään kahdella ruksilla.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama ja Mika Forssin ajama T.Rex on hallinnut Kultadivisioonia jo pitkään. Ruuna on voittanut kauden 16 startistaan 11 eikä takarivin paikka vie sen mahdollisuuksia. Suomi-debyytin tekevä Boys Going In sekä aina luotettavat Express Duo ja Bret Boko ovat suursuosikin kovimmat haastajat.

Viidentenä 76-lähtönä ajettavassa Haastajadivisioonassa otetaan kupongille vain Rowhill’s Jack ja Cooper Hoss. Santtu Raitalan ajama Rowhill’s Jack yrittää pitää sisäradan turvin johtopaikan ja on siitä vaarallinen. Forssin ohjastama Cooper Hoss on noussut hirmukuntoon ja on ottanut neljä peräkkäistä ykkössijaa.

Peli päättyy hienotasoiseen Pronssidivisioonaan. Siinä Olli Koivusen ajama Jeppas Pointer hakee peräti kahdettatoista peräkkäistä voittoa. Ykkösenä starttaava Jari Kinnusen Pascha Tilly on kuitenkin niin hyvä hevonen, että se on syytä mahduttaa mukaan peleihin.

Tuomo Pekonen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi