Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan Toto76-finaalissa mahdollisuus jopa miljoonan euron jättipottiin

Jokimaan 32 kilpailupäivää käsittänyt ravivuosi 2017 saa päätöksensä lauantaina hienotasoisilla Toto76-finaaleilla. Hevosenomistajille on palkintorahoja jaossa yli 150 000 euroa, mutta pelipuolella on mahdollisuus jopa miljoonan euroon jättipottiin.

Viime viikon 76-kierros Kuopiossa äityi niin vaikeaksi, ettei täysosumia löytynyt ja kun jo silloin oli tarjolla suuri Jackpot, on Jokimaan jakosummassa yli 465 000 euroa ylimääräistä.

Se tietää pelaajilta kovaa satsausta ja sitä, että 76-vaihto noussee reilusti yli miljoonaan euroon. Siitä puolestaan on seurauksena, että jos täysosumia löytyy vain yksi, jää tähän asti kaikkien aikojen suurin ravivoitto 1 012 439 euroa historiaan.

Boys Going In haastaa T.Rexin

Lämminveristen Kultadivisioonassa Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama ja Mika Forssin ajama T.Rex yrittää jatkaa voittokulkuaan.

Tämän kauden 16 startista 11 voittanut ruuna starttaa takarivistä, joka antaa pienen mahdollisuuden muillekin. Kova haastaja on debyyttinsä Suomessa tekevä Boys Going In. Iikka Nurmonen ohjastaa Antti Ojanperän valmennettavaa, joka pääsee matkaan sisäradalta.

- Pidän sitä hyvänä hevosena. Se lähtee reippaasti ja minun mielestä sillä on hyvät mahdollisuudet saada pidettyä johtopaikka. Kärkisijoista taistellaan, mutta totta kai etenkin T.Rex on tosikova vastustaja, sanoo Ojanperä.

Costello, Polara vai Diktaattori?

Suomenhevosten ykkössarja ajetaan 2140 metrin volttina. Perusmatkan A.T. Eka ja Evartti pyrkivät pitämään hurjat takamatkalaiset kurissa, mutta tehtävä ei ole helppo.

Jokimaan kisa antaa viitteitä siitä, tuleeko talven valtias olemaan Costello, Polara vai Kuopiossa laukkansa mahtavalla kirillä paikannut Diktaattori.

Orimattilalaisen Herttuan perheen Costello tavoittelee kauden viidettätoista voittoa ja siitä tulee joka tapauksessa vuoden 2017 voitokkain hevonen Suomessa.

Ravit päättävässä Pronssidivisioonassa nähdään jatkaako Olli Koivusen ajama Jeppas Pointer voittokulkuaan. Sillä on kasassa ällistyttävästi 11 peräkkäistä täysosumaa.

Mika Forss vie ajajaliigan

Jokimaan ajajaliigan tulee toisen kerran peräkkäin voittamaan myös valtakunnallista ajajatilastoa hallitseva Mika Forss.

Ennen lauantaita Forss on ajanut Jokimaalla 24 voittoa eli saman verran kuin viime vuonna. Valmentajaliigan tulee voittamaan Tommi Kylliäinen, jonka hevoset ovat saalistaneet kotiradalta 16 ykkössijaa.

Tuomo Pekonen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi