Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Grainfield Oliverin menestys jatkuu

Toni Siposen valmentama ja Jukka Torvisen ajama Grainfield Oliver otti Vermon Itsenäisyyspäivän raveissa vuoden yhdeksännen voittonsa. Ruuna hallitsi tapahtumia johtopaikalta mielin määrin.

Grainfield Oliver haki mielipaikkansa piikin ensimmäisen kaarteen lopussa. 11-vauhtisen alun jälkeen mentiin hiljaa, kunnes viimeiset 500 metriä voittaja porhalsi 11,5. Grainfield Oliverin takana liftannut Tommi Kylliäisen Victory Pilot oli varma kakkonen uhkaamatta voittajaa.

- Tämä hevonen on aina hyvä kun se on viivalla. Se oli hyvä koko ajan ennen lähtöä eikä sen nyt tarvinnut olla nopein ekalla sadalla metrillä. Katsottiin miten sisäpuolen hevoset saa selvitettyä välinsä ja katsoin sitten, että päästään keulaan. Hevonen tasaantui ja meni korvat pystyssä. Lopussa saatiin nautiskella, kertoi Jukka Torvinen.

Kolmevuotiaille lämminverisille oli ohjelmassa kaksi Uudenmaan Upein-karsintaa. Oriiden ja ruunien kisan paras oli suosikki Lexus Dream. Markku Niemisen valmennettavaa ohjasti Ari Moilanen, jolla ei olllut vaikeuksia päästä kärkipaikalle. Siitä ruuna lopetti 11,5-kyytiä ja voitti helposti ennen Juhani Tapanin Deangeloa.

Tammapuolella Tapio Perttunen aiheutti melkoisen yllätyksen voittamalla El Fitzgeraldilla. Se sai kolmannesta sisäparista loppusuoralla tilaa ja kiri neljättä rataa pitkin ykköseksi kertoimella 32. El Fitzgerald teki kovan täyden matkan tuloksen 14,7.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen