Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihje: Inspis Arioso kiertää kärkeen

Jokimaan torstairavien TotoNelosen varma löytyy päätöskohteesta ja on Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Inspis Arioso. Sitä ajaa valtakunnallista ajajaliigaa johtava Mika Forss.

Tammelalaisen Mäki-Tulokkaan hevoset ovat voittaneet tänä vuonna 81 kertaa, mikä tietää valmentajatilastossa kakkossijaa Harri Koivusen jälkeen. Inspis Arioson edellinen ykkössija on Jokimaalta kaksi kuukautta sitten. Sen jälkeen Forssan kovassa 76-kisassa ruuna juoksi johtaneen ja voittaneen William Pinen takana, sai tilaa ja tuli vahvasti perille. Viimeksi Porissa Inspis Arioso kohtasi erittäin kovan vastuksen, matkasi lopulta kaukana kärjestä sisäradalla ja tuli juosten maaliin kisassa, jonka voitti hurja I’m Just A Sund.

Jokimaalla vihjesysteemin varma starttaa takarivistä. Se pääsee heti hyvin asemiin ja ratkaisee pelin edukseen viimeistään loppusuoralla. Inspis Arioson vastus on huomattavasti helpompi kuin sen viime starteissa.

Avauskohteen perushevonen on Juha Utalan ajama Doubledip. Se voitti Jokimaa Tekee Tähtiä -karsinnan ja oli finaalissa hyvä viides. Ruuna avaa lujaa ja päässee piikkiin. 15 hevosen autolähtö on vaikea pelikohde, joten paikallaan on runsas rastitus. Helpolla ei pelaajia päästetä kolmannessakaan T4-kohteessa, joka on 2140 metrin lämminveriryhmä.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen