Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan torstain ravivihjeet: Derbykolmonen piippuhyllyllä

Lähtö 5 / 12 BWT Bayern

12 BWT Bayern on joutunut tekemään jatkuvasti melkoisesti töitä, mutta siitä huolimatta ruuna on sijoittunut hyvin. Kahdella viime kerralla Tuomas Korvenoja on kierrättänyt suojattinsa johtavan rinnalle, josta se on kamppaillut sitkeästi. Myöskään torstaina menestystä ei irtoa helpolla, sillä ruuna on arvottu huonoimmalle mahdolliselle lähtöpaikalle. Siitä huolimatta BWT Bayernilta pitää odottaa kärkisijaa, sillä se on näyttänyt riittävänsä tätä kovemmissakin koitoksissa.

Lähtö 6 / 3 Spade Ace Frido

Kovia lähtöjä kolunnut 3 Spade Ace Frido kilpailee Jokimaalla sopivassa tehtävässä. Viimeksi Turussa ruuna pilasi alkulaukkaan. Sitä edeltävässä Vermon startissa Reetta Even valmennettava hallitsi johtopaikalta todella hienolla tyylillä. Jokimaalla Spade Ace Frido pääsee vaivatta keulaan, jonka jälkeen muut jäävät ajamaan kakkossijasta.

Lähtö 7 / 12 Obrigado

7. lähdön todennäköisin menestyjä on Derbyfinaalissa hurjasti kolmanneksi kirinyt 12 Obrigado. Ruuna tienasi tuosta lähdöstä yli 40 000 euroa ja kilpailee rahojensa puolesta nyt todellisessa lahjasarjassa. Vastaavalla tasolla jatkaessaan Obrigado kiertää voittoon, mutta ruuna on kuitenkin pitänyt tuon kisan jälkeen taukoa ja kun lähtöpaikkakin on surkea, täytyy suosikin varmistamista harkita tosissaan. Vastustajista 4 Titan As kilpailee kunnossa ja saa taatusti hyvän juoksun.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen