Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Zeus Kemp vakuutti Vermossa

Juha Utala sai komennuksen entisen ajokkinsa Zeus Kempin rattaille, kun Hannu Torvinen ei ohjastanut Vermossa lainkaan. Mies kiitti luottamuksesta ja otti helpon voiton hienolla täyden matkan ajalla 12,9.
 

Christa Packalenin valmentama Zeus Kemp kiersi alun kolmatta rataa ja pääsi 800 metrin jälkeen johtoon. Vauhti oli alusta alkaen kovaa, mutta silti ori tuli lujaa maaliin saakka. Sen takana matkanneella Grand Alella ei ollut mitään mahdollisuuksia ohitukseen.

- Suur-Hollola on ensi vuoden päätähtäin, jos hevonen pysyy tällaisena, kertoi Packalen.

65-pelin avauksessa voittaja tuli kaukaa takaa ja oli kausalalaisen Matias Salon valmentama Klena Vito. Jukka Torvisen ajama ruuna kehitti huiman kirin ja voitti hienolla tuloksella 12,6. Leo Mönttisen tallin Ice Wine oli hyvä kakkonen.

Suomenhevosten 65-lähtö ajettiin 3100 metrin volttina ja siinä voittaja teki uskomattoman esityksen. Ari Moilasen ajama suosikki Mellun Myrsky nimittäin laukkasi kahden kilometrin juoksun jälkeen ja jäi kauas kärjestä.

Moilanen lähti saman tien kiertämään ulkoratoja pitkin kohti kärkeä, tuli lujaa maaliin asti ja ehti ykköseksi. 7-vuotiasta Mellun Myrskyä valmentaa Pauli Taiviola.

Team Jokimaalta 65-voittajaesittelyyn pääsi Utalan lisäksi Pasi Tikkala. Hänen valmentama ja Ari Moilasen ajama Johnny Flame juoksi kaukana kärjestä viidennessä sisällä ja kiri tilaa saatuaan omaa vauhtiaan yllätykseen.

Tapio Perttusen voittoajokki oli Vinksa, jonka tulos 26,8 on yli kolme sekuntia parempi kuin sen entinen ennätys.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X