Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan torstain ravivihje: Kulkeeko kykyruuna ravia?

Lähtö 4 / 2 Beretta Hoss

Torstai-illan ensimmäinen vihje on 4. lähdön 2 Beretta Hoss. Tamma on tehnyt Juha Utalan valmennuksesta vahvaa jälkeä ja tammalla on potentiaalia nousta sarjoissaan reilusti. Viimeksi Seinäjoella Beretta Hoss kilpaili tasokkaassa Kasvattajakruunu-välierässä, jossa sijoittui vaativan juoksun jälkeen viidenneksi. Jyväskylässä tamma kiersi matkalla johtavan rinnalle ja kamppaili hienosti kakkoseksi. Nyt lähtöasetelmat ovat loistavat ja Beretta Hoss pääsee keulaan hallitsemaan tapahtumia. Kun vielä kovin vastustaja Exuberance on arvottu takariviin, täytyy Juha Utalan valmennettavan olla lähellä voittoa.

Lähtö 6 / 1 Siporin Santtu

Kuudes lähtö on hyvätasoinen ja samalla tasainen suomenhevosten kohtaaminen. 1 Siporin Santtu onnistuu kykyihinsä nähden harvoin ja nytkin alla on kolme laukkastarttia. Viimeksi Vermossa Esa Holopaisen valmennettava laukkasi matkalla kahdesti ja menetti mahdollisuutensa kärkisijoihin. Ruunalla ajettiin kuitenkin taustalla maaliin ja se otti siinä määrin hyvin vauhtia, että kunnosta hevosen menestyminen ei jää Jokimaalla kiinni. Laukka ei saa tietenkään yllättää tälläkään kertaa, mutta kolme epäonnistumista alla Siporin Santtu on todennäköisesti edullinen pelikohde.

Lähtö 7 / 4 Inspis Arioso

4 Inspis Arioso on saanut viime starteissaan yliraskaita reissuja, eikä ruunan voitonmahdollisuuksia ole syytä väheksyä heikoista viime sijoituksista huolimatta.  Viimeksi Vermossa ruuna oli mukana älyttömässä avauksessa ja toissa kerralla paikka johtavan rinnalla oli liikaa. Edellisen voittonsa Inspis Arioso otti keulasta ja Jokimaalla ruunalla on jälleen tilaisuus samaan taktiikkaan.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X