Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Sanna Riikosesta ravinaisten Suomen mestari

27-vuotias joensuulainen Sanna Riikonen voitti Lahdessa Jokimaalla käydyn kaksi lähtöä käsittäneen naisohjastajien SM-kilpailun ennen Saara Sihvosta ja Minna Rampaa.

Nykyisin teollisuusmaalarina toimiva Riikonen ajoi lämminverilähdössä voiton Anne De Blendillä ja sijoittui suomenhevosten lähdössä Pyöriän Salamalla neljänneksi. Sanna Riikonen on ennen tätä menestynyt mainiosti etenkin raviratsastuksessa ja on voittanut mm. kylmäveristen PM-kisan.

- Olen tonttu tässä hommassa ja yhtäkkiä minä voitan. En pysty ymmärtämään, nyt naurattaa. Elän raviurheilulle, joten kaikki muu jää sivuun, kertoi ikionnellinen mestari.

Toto4-peliin saatiin yksi yllätysvoittaja. Avauskohteena juostua Amatööriohjastajien SM-liigaa hallitsi alusta loppuun Ville Mikkasen ajama Paakkarin Myrsky. Se oli paras Jokimaalla myös runsas kaksi viikkoa sitten. Seuraavassa kohteessakin saatiin suosikkivoittaja. Tommi Kylliäinen ajoi Amazing Titanin ensimmäisellä takasuoralla kärkeen eikä muista ollut uhkaajaksi lopussa. Tamma oli omaa luokkaansa.

Kolmannen kohteen voittaja oli yllättäjä. Ari Moilanen antoi Crossoverille tarkan juoksun johtohevosen takana, pääsi viimeisellä takasuoralla nousemaan toiseen ulkopariin ja siitä kaarteen lopussa kolmannelle. Ruuna punnersi helppoon voittoon. Peli päättyi lämminveristen kovimpaan lähtöön, jonka paras oli Juha Utalan ohjastama Cesam’s Deja Vu. Riitta Mäkelän valmennettava nousi ajoissa kärkihevosen rinnalle ja jatkoi siitä väkivahvasti ykköseksi.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X