Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

TOTO4-ravivihje Jokimaalle: Saako Laurila’s Denethor vastusta?

Jokimaan torstain TotoNelonen ei päästä pelaajia helpolla. Vihjerivi ei sisällä lainkaan varmaa, kolmoskohde on selvitetty kahdella ruksilla.

Santtu Raitalan ajama Laurila’s Denethor voitti kolme viikkoa sitten Jokimaalla oltuaan mainio. Se haki ensimmäisellä takasuoralla kärkipaikan, lopetti 11,5-kyytiä ja oli omaa luokkaansa. Viimeksi Kuopiossa ruuna riitti kärkihevosen kupeelta vain kolmanneksi. Mukaan systeemiin otetaan myös kotiradan Victory Pilot.

Tommi Kylliäisen ajokki on pitänyt kahden ja puolen kuukauden tauon ja kuuluu heti pelihevosiin. Ruuna omaa kovan kapasiteetin ja on voittanut uransa 55 kilpailusta 13. Se lähtee hyvin ja päässee heti iskuasemiin. Black Dunnock olisi eturivistä vaarallinen, mutta takarivin lähtöpaikka haittaa kovasti huippuavaajaa.

Illan nimilähtö Oulu Express -karsinta ajetaan jo ennen Toto4-pelin alkua. Siinä 4-vuotiaat suomenhevoset tavoittelevat finaalipaikkoja ensi viikon lauantain finaaliin, jossa voittaja palkitaan 15 000 eurolla. Ikäluokan parhaimmistosta Jokimaalla kisaavat Turelius, Tähtisekki ja Tarunlento.

Jokimaan ravikausi jatkuu tiiviinä, kun torstain iltaravien jälkeen jatketaan RaviHyvä-tapahtumalla heti ensi sunnuntaina. Silloin klo 12 alkavat poniravit ja niiden perään klo 15 kymmenen lähdön ravit.

ESS:n 48 euroa maksava Toto4-vihjerivi (suluissa varahevoset):

1. 7, 8, 4, 11 (10,6)

2. 9, 11, 3, 2, 6, 5 (2,1)

3. 4, 5 (9,3)

4. 4, 1, 12, 3, 5 (7,8)

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen