Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Ravivihjeet: Huumorimies saapuu Jokimaalle

Lähtö 4 / 8 Ice Wine

Illan 4. lähdössä 8 Ice Wine on tauosta huolimatta lähellä voittoa. Tamma aloitti keväällä Leo Mönttisen valmennuksesta ja ehti näyttää kapasiteettiaan, mutta kärsi toisaalta myös ongelmista ravin kanssa. Leo Mönttinen tuo valmennettavansa tauolta iskussa radoille, eikä reilun parin kuukauden starttipaussi ole este menestykselle. Myöskään kasiradan paikka ei vie toiveita, sillä Ice Wine jaksaa tehdä töitä ja vastuksen puolesta tehtävä on sopiva.

Lähtö 5 / 12 Apilan Pallosalama

12 Apilan Pallosalama on todellinen huumorimies. Oriilla on fyysiset ominaisuudet nousta urallaan vaikka kuinka korkealle, mutta henkinen puoli ei ole samaa luokkaa. Nyt Apilan Pallosalama on löytänyt jälleen hieman itseään tarkkojen juoksujen myötä. Viimeksi Tampereella Mikko Enorannan suojatti jäi johtavan taakse pussiin. Jokimaalla lähtöasetelmat ovat oriille suotuisat, sillä se rynnistää heti alussa takamatkan juoksuradalta kärkiryhmään. Reissun onnistuessa ainakin sijoitus kolmen joukossa on lähellä.

Lähtö 7 / 3 Si See Sea

7. lähdössä tavoitellaan Hevosvoiman kilpailussa jälleen Jokimaan VIP-lippuja. Osallistua voit osoitteessa radiovoima.fi. Yksi tasaisen lähdön pelihevosista on 3 Si See Sea. Marja Haakanan tallin tamma ei ole päässyt tällä kaudella vielä voiton makuun, mutta kunto on kohdallaan ja ykkössija roikkuu ilmassa. Si See Sean menestymistä puoltaa sekin, että se saa lähdön pelihevosista todennäköisimmin suotuisan juoksun. Viimeksi tamma teki 2. ulkoa sitkeän kirin ja tällä kertaa se pääsee ravaamaan sisärataa pitkin.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X