Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Mas Archielle Kasvattajakruunun alkuerä

Toto65-kierros ravattiin viime viikon tavoin kuninkuusravien takia muualla kuin Vermossa. Seinäjoki isännöi hyvätasoisia raveja, joissa ohjelmassa oli muun muassa kolme Kasvattajakruunun alkuerää. Niistä 4-vuotiaiden oriiden ja ruunien kisan paras oli hollolalaisen MAS Breedingin eli Martti Ala-Seppälän kasvattama Mas Archie.Hannu Torvinen ajoi Pekka Mäkelän valmentamaa Mas Archieta, joka kiersi ensimmäisen takasuoran lopussa johtohevosen rinnalle ja siitä kierros juostuna kärkeen. Ori piti varmasti pintansa vaikka Atupem vahvasti kirikin.

Saman ikäluokan tammojen kisaa hallitsivat Markku Niemisen valmennettavat. Antti Teivainen otti Golda Parisilla kärkipaikan ja päästi takasuoralla tallipäällikön itsensä ohjastaman Callela Elizan suosiolla johtoon. Se paineli kirikierroksen lujaa ja oli murskaavan ylivoimainen.

Kolmevuotiaiden alkuerässä saatiin yllätysvoittaja, kun alle 5 000 euroa ansainnut Little Boss oli paras. Viime viikkoina mainiosti menestynyt Tuomas Pakkanen ajoi Martti Pellikan valmentamalla ruunalla johtaneen Vixpress Lin rinnalla ja siitä juuri ennen maalia kärkeen. Suosikki Hotshot Luca joutui 900 metriä ennen maalia kanssakilpailijan häiritsemäksi ja menetti pelin.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen