Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

TOTO4-ravivihje: Vaikea pelipähkinä purtavaksi Jokimaalla

Jokimaalla ei ole ravattu sitten heinäkuun alun Suur-Hollola-viikonvaihteen. Syyskausi käynnistyy torstaina 10 lähdön ilmaisraveilla, joiden Toto4-peli vaikuttaa ennakkoon erittäin haastavalta. Vihjerivin luottohevoseksi nousee kakkoskohteen Nelson Hilly.

Petri Mäkisen valmentama ruuna voitti viime kauden kahdeksasta kilpailustaan kuusi, mutta tänä vuonna kuparinen on rikkomatta. Viimeksi Teivossa Nelson Hilly juoksi johtohevosen rinnalla ja näytti hyvävoimaiselta, kunnes sen ja kärkihevosen kärrynpyörät menivät hakaukseen ja peli oli pelattu. Jokimaalla vihjesysteemin varman rattailla on Ari Moilanen. Nelson Hilly saattaa päästä nopeasti johtoon, mutta voitto on mahdollinen muunlaisellakin juoksunkululla.

TotoNelosen avauskohteessa moni luottaa kovakuntoiseen orimattilalaisen Jaakko Salmisen valmentamaan Luxurious Lordiin. Moilanen on senkin rattailla, mutta kasiradalta ei juoksusta tule välttämättä helppoa. Myös Juuso Holttisen tallin Rio Rita Face on syytä ottaa mukaan systeemeihin. Kolmannen kohteen perusmerkki on Matti Juutilan ohjastama Tyrone Steele. Päätöskohteessa moni kovakuntoinen menijä kärsii heikosta lähtöpaikasta, joten runsas rastitus on paikallaan.

Illan kaikki lähdöt ajetaan lämminverivoimin. Suomenhevosille oli tarjolla kolme sarjaa, niihin jokaiseen ilmoittautui viisi hevosta ja ne kaikki peruttiin. Onneksi toisen rodun hevosenomistajia ja valmentajia kilpaileminen kiinnostaa, joten Jokimaalla ravataan täysipainoiset ravit.

Toto4-vihjerivin hinta 36 euroa.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen