Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Zatopek pinkoo voittoon Jokimaalla

Lähtö 4 / 8 Luxorious Lord

Toto4-pelin paras varma on 4. lähdön 8 Luxorious Lord. Jaakko Salmisen valmennettava kilpaili viimeksi lauantaina Vermossa, jossa kiri 3. ulkoa mainiosti kakkoseksi. Jokimaalla ruunan lähtöpaikka on näennäisesti huono, mutta eturivi näyttää siltä, että ruuna pääsee kasiradaltakin mielipaikalleen keulaan. Johtopaikalta Luxorious Lord vastaa niin sitkeästi, ettei ole tämänkertaisten vastustajien lyötävissä.

Lähtö 6 / 2 Wille Kemp

6. lähdön perushevosiin kuuluu kyvykäs, mutta urallaan harmittavan katkonasesti kilpailemaan päässyt 2 Wille Kemp. Jo 10-vuoden ikään ehtinyt ruuna on startannut vain 23 kertaa, mutta on noussut vastoinkäymisten jälkeen lähes aina hyvälle tasolle. 23 kilpailustaan peräti 13:sta Wille Kemp on sijoittunut kolmen joukkoon. Viimeisimmmän taukonsa jälkeen Wille Kemp on juossut kahdesti ja Forssan esitys oli jo vahvasti nousukuntoinen. Jokimaalla Mervi Illikaisen suojatti pääsee matkaan loistavalta lähtöpaikalta ja pystyy taistelemaan voitosta.

Lähtö 7 / 3 Zatopek Hoss

Illan 7. lähdössä 3 Zatopek Hoss on lähellä kauden avausvoittoaan. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava palasi Turussa peräti 10 kuukauden tauolta ja esiintyi heti edukseen. Startin alle saatuaan kykymenijä on taatusti terävämpi ja Jokimaalla Zatopek Hossilla on saumat johtaa lähdöstä maaliin.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen