Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

El Dirtymanilla huima loppuveto Vermossa

Asikkalalaisen Elina Laakkosen valmentama El Dirtyman oli paras Vermossa kaksi viikkoa sitten ja jatkoi menestystään tämänkin viikon 65-kierroksella. 5-vuotiaan voittotulos täydellä matkalla oli mainio uusi ennätys 14,0.

El Dirtyman jäi sisäradalta vaikeaan paikkaan sisäradan neljänneksi hevoseksi. Maaningasta asti Vermoon yhtä hevosta ajamaan tullut Iikka Nurmonen pääsi puoli kierrosta ennen maalia nostamaan ajokkinsa ulommas ja El Dirtyman kiri hulppeasti vakuuttavaan voittoon ennen Jyrki Tammimetsän Cattleyaa ja johtopaikalta kolmanneksi pudonnutta suursuosikki Space Ace Fridoa.

- Tukalalta tuntui. Minulla oli vahva hevonen ja sisällä istuttiin. Ei auttanut kuin odotella ja 500 metriä ennen maalia näytti, että eiköhän sieltä tilaa löydy. Kun päästiin vapaalle radalle tuntui, että eiköhän keretä, kertoi Nurmonen.

Orimattilalainen Tammimetsä ajoi Cattleyan kakkossijan lisäksi komean voiton illan päättäneessä 65-kohteessa. La Can Star Chip puristi väkevästi pikkuyllätykseen toisesta ulkoa ja nosti 65-arvon yli 32 000 euroon.

- Hevonen meni koko ajan varman tuntuisesti. Saatiin hyvää vetoapua, mutta takasuoralla oli pakko lähteä kiertämään. Ruuna kestää tulla pitkäkin kirin. Loppuun asti piti ajaa, jotta keskittyminen säilyy. Hevoseen on tullut ryhtiliike ja se on varmistunut. Tuntuu todella hyvältä, sanoi Tammimetsä.

Nuorten ohjastajien Veljekset Wahlsten Kokelasmeetingissä voiton ohjasti Arna Ruohomäki. 23-vuotias porilainen ohjasti Aleksi Kytölän valmentamaa Tyrone Steeliä, joka sai kiritilaa johtavan takaa ja tuli loppusuoran lentämällä.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen