Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Saaga S ja Hotshot Luca luottohevosina - Katso ESS:n vihjerivi sunnuntaille

Jokivarren Kunkku (7) oli ME-vauhdissa Jokimaalla toissa kesänä. Hevonen kuuluu sunnuntain Toto76-vihjerivin ideoihin. Kuva: Samuli Ikäheimo

Suur-Hollola-sunnuntainakin pelataan Toto76-peliä, joka käynnistyy Jokimaan lähdöstä viisi ja päättyy ravien viimeiseen lähtöön. Lähtönä 11 ajettava Suur-Hollola-ajon finaali ei ole 76-kohteena.

Vihjerivissä varmoina ovat kolmevuotislähtöjen suuret suosikit Willow Pride ja Hotshot Luca.

Neljäntenä kohteena juostavassa Tammahambossa Ari Moilanen ajaa Markku Niemisen tallin Willow Prideä. Tamma oli viimeksi Färjestadissa johtavan takaa hyvä kolmas ja voitti sitä ennen Killerillä piikistä. Nyt vastus vaikuttaa huomattavasti helpommalta kuin edellisstarteissa.

Ari-Pekka Pakkasen valmentama ja Mika Forssin ajama Hotshot Luca on lupaava varsa, joka starttaa Hambon suurena suosikkina. Ori teki Solvallassa mainion tuloksen 11,8 ja voitti sen jälkeen Killerillä johtopaikalta ylivoimaisesti. Kärkeen Hotshot Luca pääsee nytkin ja on mahdoton ohitettava.

Jokivarren Kunkku nousukunnossa

Toto76-pelin avaavassa suomenhevostammojen 1 640 metrin ryhmässä kaksi hevosta erottuu selvästi muiden yläpuolelle. Matti Nisosen ajama Saaga S saa ykkösvihjeen, vaikkei ole viime starteissaan voittanut. Runsas viikko sitten Härmässä se paikkasi alkulaukkansa väkevästi, kulki 22-kyytiä ja hävisi vain Akaasialle.

Esa Holopaisen ohjastama Carmela on kovin haastaja ja päässee nopeana lähtijänä johtoon. Lyhyt matka on sille eduksi, joten se otetaan vihjeriviin Saaga S:n kaveriksi.

Kaksi hevosta riittää suomenhevosten Suur-Hollolassakin. Kisan kolme kertaa peräkkäin voittanut Jokivarren Kunkku on jälleen vahvassa nousukunnossa. Orimattilalaisori Costello on tottunut voittamaan ja jyrää väkivahvoilla voimillaan taaskin voittotaistoon.

ESS:n 30 euroa maksava Toto76-vihjerivi (suluissa varahevoset):

1. 6, 2 (5,7)

2. 8, 6, 1, 11, 3 (12, 2)

3. 3, 1, 6, 9, 7 (8, 2)

4. 4 Willow Pride (12, 11)

5. 7 Hotshot Luca (4, 1)

6. 5, 9 (2, 3)

7. 7, 1, 2, 5, 8, 3 (12, 4)

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen