Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Bosses Lily tähtää Suur-Hollolaan

Jokimaan torstairaveissa avointa lämminveriryhmää hallitsi alusta loppuun Antti Teivaisen ikioma Bosses Lily. Huipputamma teki 2140 metrillä hurjan ajan 12,6, joka uupuu Suomen ennätyksestä vain kolme kymmenystä.

Bosses Lily lähti lujaa ja piti Stormyskyn komennossaan. 09,5-vauhtisen alun jälkeen kyyti rauhoittui, mutta kiihtyi taas viimeisellä 500 metrillä niin, että sen voittaja kulki 10-vauhtia. Teivaisella ei ollut mitään hätää, kun takasuoralla rinnalle noussut Zigge Silvio ei kyennyt kunnolla uhkaamaan eikä Attack Diablon kiri kantanut kuin kolmanneksi.

- Tamma oli Best Ladyssa tukkoinen, koska viimeistelyt olivat jääneet vajaiksi. Se on saanut reippaampaa liikettä ja on tuntunut tosihyvältä. Viimeisellä takasuoralla se alkoi painaa ohjille, kun Tommin ajokki nousi rinnalle. Bosses Lily on ilmoitettu ensi viikoksi Vermoon ja kahden viikon kuluttua kokeillaan Suur-Hollola-ajon alkuerissä. Suur-Hollolaan on tähdätty ja mennään nyt viikko kerrallaan, totesi Teivainen.

Toisen Toto4-kohteen piti olla läpihuutojuttu Ekosanille, mutta toisin kävi. Ruuna eteni ajoissa johtoon, mutta oli lopussa yllättäen ponneton. Jukka Huuskolan valmentama ja Hannu Torvisen ajama Vikkeni kiersi kierroksen juoksun jälkeen Ekosanin rinnalle ja jatkoi lopussa suuryllätykseen. Yli kaksi vuotta sitten edellisen kerran voittaneen Vikkenin kerroin oli 69.

Loppukohteissa eivät yllättäjät juhlineet. Tommi Kylliäinen ajoi Juuso Holttisen valmentaman One Break Brolinen suoraviivaiseen voittoon johtopaikalta. TotoNelosen päätöksessä paras oli kovan kapasiteetin omaava Sue’s Photo. Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama ja Mika Forssin ajama ruuna eteni ensimmäisellä takasuoralla kärkeen eikä antanut Lord Ivarille mitään mahdollisuuksia ohitukseen.

Nuorten hevosten lähtöjen voitot jäivät kotiradalle. Kylliäisen 3-vuotias Proud Ms Cantab oli paras johtopaikalta ja sen ikätoveri Krista Skutnabbin tallin Creation Primerokin pääsi kärkeen ensimmäisellä takasuoralla. 4-vuotiaiden suomenhevosten paras oli Tapio Perttusen Anti Helmi. Team Jokimaalta voitti myös Arto Laaksonen ajokkinaan Nuga Rols, jolle täysosuma oli vuoden neljäs viidestä yrittämästä.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen