Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Zigge juhlii uudella kotiradallaan

Lähtö 4 / 2 Zigge Silvio

2 Zigge Silvio starttaa porukan pienimmällä voittosummalla, mutta moni asia puoltaa sen menestymistä. Ori on nyt tehnyt kaksi starttia uudessa kotimaassaan ja esiintynyt molemmissa edukseen. Seinäjoella Jarno Kauhasen valmennettava kierteli takaa vahvasti ykköseksi ja myös Vermon esitys oli positiivinen. Zigge Silvio pystyy avaamaan kovaa ja todennäköisin juoksupaikka on nyt keulassa. Sinne päästessään ori tuskin häviäisi.

Lähtö 7 / 2 Sue’s Photo

Seitsemännessä lähdössä voit osallistua jälleen Jokimaan VIP-lippujen tavoitteluun. Lähdön pelillinen  herkkupala on 2 Sue’s Photo. Ruunan viime sijoitukset eivät toki paljoa lupaa, mutta sijoitusten taakse kätkeytyy paljon hyvää. Tampereella ruunalla ajetetiin kauden ensimmäinen startti nätisti ja se tuli juosten maaliin saakka. Jokimaalla Tapio Mäki-Tulokkaan suojatti jäi Toto76-lähdössä täysin vaille kiritilaa. Nyt taktiikka lienee rohkeampi ja ruuna pystyy ottamaan kauden avausvoiton.

Lähtö 10 / 11 Proud Of The Queen

Torstai-illan kolmas nosto tehdään ravien viimeiseen, eli 10. lähtöön. Tommi Kylliäisen tallin 11 Proud Of The Queen palasi huhtikuun lopussa neljän kuukauden kilpailutauolta. Tamma vaikutti startissa vielä tukkoiselta, mutta puhtaat paperit se esityksestään kuitenkin saa. Kyseessä on merkittävästi viime sijoituksiaan parempi menijä ja haastava lähtöpaikka pitää kertoimet todennäköisesti pelikelpoisina. Lähtöpaikasta huolimatta Proud Of The Queen pystyy kiertämään ykköseksi.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X