Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Twigs Voicin näytös Vermossa

Toto65-kierroksen suursuosikki Twigs Voici ei antanut muille mitään mahdollisuuksia. Pekka Korven ajokki hallitsi johtopaikalta mielin määrin ja voitti hyvällä täyden matkan tuloksella 13,7.

Jo vuosia Suomen parhaimpiin tammoihin lukeutunut Twigs Voici otti helposti piikin ja sai vetää maltillisesti. Viimeisen kierroksen Korven ajokki kulki 11,4-kyytiä, mistä viimeiset 500 metriä hurjasti 08,5. Bosses Lily oli voittajan takaa varma toinen.

- Tamma sai mennä rauhassa ja ihan helposti. Se on pykännyt joka vuosi ja on saanut olla terve. Se on ollut parempi lyhyellä starttivälillä, joten tämän lähdön ei pitäisi haitata tulevan lauantain Seinäjoen kisaa, totesi Korpi.

Kahdessa seuraavassa 65-kohteessa juhli Mika Forss. Sekä Koivun Tähti että Dreamysine olivat melkoisia yllättäjiä. Koivun Tähti kiri hienosti ykköseksi, vaikka laukkasi ensimmäisellä takasuoralla.

Dreamysine punnersi ykköseksi kolmannesta ulkoparista. Teräsmiesliigassa Teemu Keskitalo ohjasti Finest Chocolaten jo neljänteen peräkkäiseen täysosumaan. Huippukuntoinen ruuna paineli kirikierroksen 13,3-vauhtia.

Suomenhevosillekin oli ohjelmassa tammalähtö. Ari Moilasen ohjastama Huimariina oli 40 metrin takamatkaltakin suuri suosikki, eikä pettänyt. Se lähti kierros ennen maalia Taruntuulen perään kolmannelle, kävi neljännelläkin radalla ja painui lopussa parhaan vastuksen antaneen Eickun edelle vakuuttavaan voittoon.

Illan päätteeksi Juho Ihamuotila ajoi komean voiton valmentamallaan Fury Heartilla. Tamma kiersi viimeisen kilometrin kolmatta rataa ja tuli loppusuoran lentämällä.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Hevosvoima

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen