Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Christa Packalenin hevosille komea kaksoisvoitto

Jokimaalta Vermoon siirrettyjen ravien Toto4-pelin päätöksessä hollolalaisvalmentaja Christa Packalen pääsi juhlimaan hevostensa upeaa kaksoisvoittoa. Hannu Torvisen ajama Zeus Kemp oli paras ennen Ari Moilasen ohjastamaa Karl Adamia.

Kovatasoisessa kisassa Blackened otti johtopaikan, mutta Torvinen kannusti Zeus Kempin takarivistä huolimatta piikkiin jo ensimmäisellä takasuoralla. Kun ruuna paineli kirikierroksen 12-kyytiä, oli selvää, ettei ohittajaa löydy. Karl Adam kiri kolmannesta sisältä toiseksi, kun taas suosikki Grainfield Oliver oli toisesta ulkoa oikein vaisu. Tapio Perttusen Sylvie De Vie palasi tauolta hyvässä iskussa ja punnersi kolmanneksi. Zeus Kempin voittoaika oli mainio 13,7.

- Päästiin hyvin liikenteeseen ja lähelle kärkeä. Ajattelin, että ajan vaikka johtavan rinnalle, mutta päästiinkin kärkeen. Tarkkailin suosikkia ja ajoin viimeisen kilometrin kovaa. Hevonen meni puoliteholla ja oli oikein mukava tuttavuus. Se pärjää varmasti jatkossakin, kehui Hannu Torvinen ensimmäisen kerran ajamaansa Zeus Kempiä.

Ari Moilanen ohjasti ykkössijan niin suomenhevosten kuin lämminveristenkin kovimmassa lähdössä ajokkeinaan Huimariina ja Harmi's Frido. Huimariina yllätti tammaryhmässä lähtönopeudellaan ja otti piikkipaikan. Taruntuuli asettui sen taakse ja ravikuningatar Saaga S matkasi toisella radalla ilman vetoapua. Moilanen sai vetää rauhassa ja lopetti 24-kyytiä. Esa Holopaisen valmentama ja ajama Taruntuuli nousi loppusuoralla kiriin kolmannelle radalle ja lopetti lujaa. Saaga S oli tasapaksu kolmas.

Johtopaikalta irtosi Moilasen toinenkin täysosuma eikä ennalta odotettua ollut sekään, että Harmi's Firdo ottaa kärkipaikan. Tauolta palannut suosikki Callela Ladyboss laukkasi heti ja hylättiin. Markku Niemisen valmentama Harmi's Frido sai vetää hiljaa eikä ohittajia ilmaantunut lopussakaan. Moonlight Love jättiyllätti kakkossijallaan.

Orimattilalainen Jaakko Salminen otti valmentamallaan Luxorious Lordilla ykkössijan kärkipaikalta. Ruuna sai lönkötellä ja piti pintansa lopussa. Ykkössija oli Luxorious Lordille jo neljäs tänä vuonna. Jarmo Saarelan voittoajokki oli Esariina. Se jyräsi uransa ensimmäiseen voittoon johtohevosen rinnalta.

Tuomo Pekonen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X