Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Salpiksen miehille tappio tiukassa lentopallon miesten kakkossarjan paikallispelissä

Hollolan Salpiksen miehet taipuivat sunnuntaina kotitappioon miesten 2-sarjan paikallisvastustajansa Korian Pontta vastaan. Peli päättyi lukemiin 1–3 (24–26, 25–22, 24–26, 22–25).

Kotiyleisön äänekkäästä kannustuksesta huolimatta Salpiksella oli suuria vaikeuksia päättää erät edukseen. Avauserän huipennuksessa Tekijämiehet hukkasi kolme eräpalloa, mutta omat peräkkäiset hyökkäysvirheet sekä vieraiden hyvä puolustus käänsivät erän Ponnelle. Toisessa erässä kotijoukkue sai karsittua osan virheistään ja malttoi pelata virheettömästi myös erän lopulla.

Pitkän erätauon jälkeen kotijoukkueen peli taas hieman takkusi, mutta kolmannen erän loppua kohti tekeminen parani. Virheiden välttäminen ei kuitenkaan auttanut, kun helppojen pallojen huolellisuus ja hyökkäyksen tehot jäivät vaatimattomiksi. Eräpallotilanteesta Salpis taipui taas sitkeälle vierasjoukkueelle.

Neljännen erän alkuun Tekijämiehet sai hyvän vaiheen ja hallitsi hienoisesti erän puolivälin yli, kunnes Ponsi kiri tasoihin. Erää pelattiin tasatahtiin 20 pisteen kieppeille, josta eteenpäin vierasjoukkue oli terävämpi ja vei ansaitun voiton.

Salpis jatkaa lohkossaan neljäntenä, kun viisi parasta saa jatkaa maaliskuussa jatkopeleihin.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi