Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Salpiksen naisille täysi pistepotti lentopallon kakkossarjassa viikonloppuna

Hollolan Salpiksen naiset nappasivat täydet pisteet viikonlopun kahdesta ottelustaan lentopallon naisten 2-sarjassa.

Lauantaina Salpis vieraili Karkkilassa ja otti KaPosta puhtaan 3–0 (21–25, 18–25,19–25) voiton. Pimeän ja mutkaisen automatkan jälkeen Salpiksen pelihuumori oli alussa kateissa ja peli tahmeaa, mutta hollolalaisten onneksi KaPo teki paljon virheitä, ja vieraiden rutiini riitti erävoittoihin.

Libero Marika Kotilainen onnistui tehtävässään hyvin ja piti Salpista mukana vaikeilla hetkillä. Keskeisessä roolissa oli myös toisessa erässä vaihdosta sisään tullut laituri Viivi Laurila, joka käänsi erän Salpikselle.

Voitto varmisti Salpikselle ylemmän jatkosarjapaikan vuodenvaihteen jälkeen alkavaan jatkosarjaan. Joukkue ei jäänyt tyytyväisyyteen vellomaan, vaan kaatoi sunnuntain pelissään kotikentällään KoLe -57:n 3–1 (15–25, 25–10, 25–19, 25–16).

Hävityn avauserän jälkeen toinen erä kääntyi Salpikselle keskipelaaja Noora Kantosen neljällä ässäsyötöllä. Tämän jälken peli oli Salpiksen hallinnassa. Keskipelaaja Henna Ojajärvi napsi torjuntoja, ja laiturit Veera Salomäki ja Jenni Laurila tekivät töitä ja pisteitä riittävästi kotivoiton eteen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi