Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Suunnistusliitto ja Pajulahti solmivat yhteistyösopimuksen

Suomen suunnistusliitto ja Liikuntakeskus Pajulahti ovat solmineet yheistyösopimuksen, jolla pyritään kehittämään suunnistajien harjoitteluolosuhteita mahdollisimman monipuoliseksi ja laadukkaaksi. Sopimus on nelivuotinen.

Kestävyyslajit ovat olleet Pajulahden valmennuskeskuksen erikoisalaa jo pitkään. Yhteistyötä on ennestään ollut Olympiakomitean, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen sekä lajiliittojen kanssa.

– Normaalien harjoitusleirien lisäksi tarjoamme alppimajaleirejä ja erilaisia kestävyystestejä suunnistusfysiologimme Juha Sorviston vauhdittamana. Myös kestävyyden kehittäjämme Rami Virlander ja Nikke Vilmi ovat käytettävissä juoksuvauhdin lisäämiseksi, Pajulahden toimitusjohtaja Lasse Mikkelsson kertoo tiedotteessa ja sanoo olevansa tyytyväinen uuteen kumppanuussopimukseen.

Suunnistusmaajoukkueen uuden päävalmentajan Fredric Portinin mukaan ympärivuotinen sisäharjoitteluhalli vastaa suunnistajien tarpeisiin hyvin. Hän laskee Pajulahden vahvuuksiksi myös keskeisen sijainnin, testauspalvelut ja erityisosaamisen kestävyyskeskuksena.

Pajulahden ja Suunnistusliiton sopimus koskee myös suunnistusseuroja.

– Olisi hienoa, että myös seurat järjestävät Pajulahdessa omia leirejään liiton maajoukkueleirien, koulutusten ja muiden tapahtumien lisäksi. Seurojen leiripaketit suunnitellaan liiton ja Pajulahden kanssa yhteistyössä, sanoo liiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi