Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Tessa Kakkonen iskee Sibeliustalossa ammattilaisten MM-tittelistä

Tessa Kakkonen ottelee ammattilaisliittos ISKA:n MM-tittelistä Lahdessa. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahti Thai Boxing Clubia edustava Tessa Kakkonen, hallitseva amatöörien thainyrkkeilyn maailmanmestari, ottaa urallaan ison askeleen eteenpäin. Kakkonen haastaa ammattilaisliitto ISKA:n naisten 50,5 kilon hallitsevan mestarin, skotlantilaisen Amy Pirnien, lokakuussa kotikentällään. Lahtelaisittain historiallinen ottelu käydään Sibeliustalossa Total Fight Night -tapahtumassa 12. lokakuuta.

– Tämä on Tessalle oikea suunta. Tarkoitus on ponnistaa tästä eteenpäin enemmän ammattilaisten puolelle rahaotteluihin, ja tämä ISKA-ammattilaismestaruus antaisi siihen todella hyvän mahdollisuuden, valmentaja Hannu Vappula kertoo.

26-vuotiaan Amy Pirnie on yksi maailman parhaista naiskamppailijoista. Hän aloitti thainyrkkeilyn 12-vuotiaana ja voitti jo junioriurallaan kolmesti MM-kultaa. 27 ammattilaisottelustaan skotlantilainen on voittanut 23.

Nastolalaislähtöinen Kakkonen on thainyrkkeilyn kaksinkertainen maailmanmestari, joka on urallaan putsannut myös useat EM-, PM- ja SM-kilpailut. SM-tasolla mestaruus löytyy myös potkunyrkkeilyn puolelta. Viimeisimmän maailmanmestaruuden Kakkonen saavutti reilu kuukausi sitten Thaimaassa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi