Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Lahden Suunnistajat -37 kiinnitti kokeneen valmennusosaajan

Lahden Suunnistajien uusi valmennuspäällikkö Harri Koski (kesk.) spekuloi karttaa yhdessä Niko Vaenerbergin (oik.) ja Matias Sankarin kanssa. Kuva: LS-37

Harri Koski aloittaa Lahden Suunnistajat -37:n valmennuspäällikkönä. Oman arkityönsä ohessa tehtävään ryhtyvä Koski on toiminut aiemmin muun muassa Suomen suunnistusmaajoukkueen sprintti- ja leirivalmentajana 2011–16 sekä Puolustusvoimien liikuntapäällikkönä 2016–18.

Viimeiset seitsemän vuotta Koski on hoitanut Helsingin Suunnistajien valmennuspäällikön pestiä.

– Lahden Suunnistajien vireä ja reipashenkinen toiminta on noussut hyvin esiin parin viime vuoden aikana. Olen aistinut vahvan halun kehittää seuran huippu-urheiluun tähtäävää valmennusjärjestelmää ja siksi oli helppo vastata myöntävästi, kun hommaan kysyttiin, Koski kommentoi LS-37:n tiedotteessa.

Lahtelaisseuran tavoite on kehittää toimintaa yhä ammattimaisempaan suuntaan ja vastata näin uusiutuneen huippuryhmän toiveisiin. Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa viestijoukkueiden valinta, leirien organisointi sekä joukkueen valmennuksen kehittäminen.

– Olen aikaisemmassa toiminnassani korostanut, että toimintaa ohjaa yhdessä asetetut tavoitteet, Koski kertoi.

LS-37 on asettanut tavoitteekseen nousta seuraavien vuosien aikana sekä aikuisten että nuorten tärkeimmissä viestikilpailuissa Suomen kolmen parhaan suunnistusseuran joukkoon. Valmennuksen kehittäminen on yksi askel kohti terävintä huippua.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi