Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

LMV:lle upea lohkovoitto – välierissä vastaan astelee Kouvola

Lahden Mailaveikkojen miehet pelasivat vahvan runkosarjan pesäpallon suomensarjan itälohkossa.

Lahtelaisryhmä päätti runkosarjan 1–0-kotivoittoon Kouvolan Pallonlyöjistä Kisapuistossa keskiviikkona.

Jaksot merkittiin LMV:lle 9–2, 5–5. Lohkovoittoa ei ole Lahdessa juhlittu pitkään aikaan – jos koskaan.

– Muistini ei kanna järin pitkälle, mutta ei ainakaan 2000-luvulla ole lohkovoittoa seuralle tullut. Pelasimme kaikin puolin hyvän runkosarjan. Tuloksellisesti ei jäänyt paljon moitittavaa, LMV:n viuhkan varressa kelpo työtä tehnyt Jukka Werner sanoi tyytyväisenä.

Runkosarjan päätöskamppailussa oli sekä hyvää että huonoa.

– Ehkä pelaamisessamme näkyi se, että olimme varmistaneet lohkovoiton jo aiemmin. Avausjaksolla peli kulki hyvin, mutta toinen jakso meni väkisin puurtamiseksi. Toisaalta vastustaja laittoi meille hyvää painetta, Werner puntaroi.

Mailaveikot kohtaa lohkovälierässä juuri Kouvolan. Jyväskylän Lohi ja Joensuun Maila ratkaisevat toisen finaalijoukkueen.

– Kouvola tulee kyllä tutuksi. Kohtaamme Pallonlyöjät tällä kaudella joko kuusi tai seitsemän kertaa, riippuen siitä monennessako pelissä välieräsarja ratkeaa.

LMV pääsee kauden tärkeimpään vaiheeseen iskukykyisellä ryhmällä. Muutamat palaset ovat vielä auki.

– Pienestä jalkavammasta kärsinyt Leevi Kinanen on kuntoutumassa kovaa vauhtia. Leevi saattaa olla käytettävissä jo lauantain ensimmäisessä kohtaamisessa. Roope Koskelainen ei pelaa vielä välierävaiheessa. Lukkari Riku Rantasella on sopimusvelvoite Hyvinkään Tahkon Superpesisjoukkueen kanssa. Tahko aloittaa puolivälierät JoMaa vastaan. Rikun pelaamista katsotaan ottelu kerrallaan. Varalukkariimme Aleksi Pihkalaan minulla on kova luotto, Werner sanoi.

Päätöskamppailun lahtelaisonnistujia olivat neljä juoksua lyönyt Rantanen (7 kärkilyöntiä/9 yritystä), kahdeksasta kotiutuspaikastaan kuusi tikkiä sivaltanut jokeri Mikko Muttilainen sekä neljä juoksua tuonut kärkietenijä Leo Gardemeister (6/6).

Lue myös: Tuhansia liikuttava mölkkymestari: "Jäsenemme ovat valmiita maksamaan harrastamisestaan, jos olosuhteet ovat asianmukaisella tasolla"
Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi