Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

SM-trapin avauspäivänä Mäntsälässä ei revitty eroja

Trapin SM-kisat alkoivat odotetun tasaisesti lauantaina Mäntsälässä. Miesten kilpailussa johtavan ja neljännen eroa on kaksi kiekkoa, naisten sarjassa neljä ja N20-vuotiaissa kaksi tarkinta on samalla tuloksella. Viidestä 25 kiekon sarjasta on ammuttu kolme ja sunnuntaina ammutaan kaksi viimeistä ja finaalit.

Naisten sarjaa johtaa Sibbo Skyttegillen Mopsi Veromaa 68 osumalla. Orimattilan Seudun Urheiluampujien olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela härnää kiekon ja seurakaverinsa Marika Salmi kahden kiekon päässä.

Miesten sarjassa RMY:n Eemil Pirttisalo keulii tuloksella 72 osumaa, Orimattilan Matias Koivu vaanii kiekon päässä, ja kiekon päässä hänestä ovat Vesa Järvinen ja Ari Hyypiä.

N20-sarjassa on vielä tasaisempaa. OSU:n Sara Nummela ja Mäntsälän Silja Nieminen ovat tasoissa 62 osumallaan.

Trapin päävalmentaja Kari Kopra oli kohtalaisen tyytyväinen aloituspäivän tuloksiin. Erityisesti nuorten suoritukset ilahduttivat. Yksi heistä on Mäntsälän Silja Nieminen. Hän kilpailee vasta toista vuotta, mutta on N20-vuotiaiden sarjassa tasoissa kokeneemman Sara Nummelan kanssa tuloksella 62. Nieminen laukoi ensimmäiseen sarjaansa ensimmäisen kerran täydet 25 osumaa.

Matti Erkkilä
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi