Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Lahden kortteliliigan beach volley -turnaukseen ennätysosanotto – mukana muun muassa Ripuliranteet, Banaanipizza ja Nahjus etana

Kortteliliigan beach volley -turnauksessa on nähty vuosien varrella persoonallisia asuja. Kuva: Heikki Sikanen

Lahden kortteliliigan perinteiseen beach volley -turnaukseen on tänä vuonna ilmoittautunut ennätykselliset 159 joukkuetta yhdeksään sarjaan. Edellinen ennätys on viime vuodelta, kun rantalentopalloilemassa oli 131 joukkuetta.

Turnaus pelataan tänä vuonna jo 29. kertaa. Se järjestetään heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Camping Messilän rannalla.

Suosituin sarja oli taas kerran miesten baarisarja, johon osallistuu 48 paria. Myös sekapelaaminen keräsi osallistujia, sillä turnauksen kahteen sekasarjaan lähtee kamppailemaan 32 peliparia. Ensimmäistä kertaa mukana oleva, yli 50-vuotiaille tarkoitettu Pappapiitsi-sarja houkutteli mukaan seitsemän paria.

Paikallisten joukkueiden lisäksi turnaukseen tulee vierailevia pareja muun muassa Helsingistä, Espoosta, Turusta, Jyväskylästä, Riihimäeltä ja Pietarista.

Ei nimi joukkuetta pahenna

Turnaus on urheilun lisäksi hauskojen joukkuenimien juhlaa. Moni joukkue on ottanut taktiikakseen kertoa jo nimessään pelaamista vaikkeuttavista haasteista. Näitä ovat esimerkiksi Ripuliranteet, Sydänvika, Puukädet, Löysät ranteet, Kädettömät, Lasinilkat ja Joka Paikan Kolotus.

Jotkut ovat hakeneet innoitusta luonnosta, kuten Halinallet, Huhkiva Laama, Veltto Luuska, Nahjus etana ja Pandat. Pappapiitsin joukkueet tuntuvat puolestaan hakeneen inspiraatiota toisiltaan, sillä osallistujalistassa ovat Kaimat, Kape, Kartanon Pallo, Karpaasit ja Kankeet.

Monet haluavat olla jonkun poikia. Listasta löytyvät ainakin Palosen pojat, Tuhlaajapojat, Turhat Pojat, Kustaan Pojat ja jopa Huutokauppakeisarin Markun Pojanpojat.

Joitain kiinnostaa ruoka (Banaanipizza, Villit marjat, Las Satsumas), toisia juoma (KoHuLiEmi, Drunken monkeys). Kotiseuturakkauttaan kuuluttavat muun muassa Hämeen hitaat, Vääksyn Mylly ja Lahen Vesat.

Elina Nissinen
elina.nissinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi