Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Lahden Suunnistajat -37 valittiin liiton kehitysohjelmaan

Lahden Suunnistajat -37:n toiminnanjohtaja Minna Kauppi kehittää seuran toimintaa ja käy itsekin edelleen aktiivisesti rasteilla. Kuva toukokuulta Hollola-Rasteilla. Kuva: Mirja Hussain

Lahden Suunnistajat -37 on valittu mukaan Suunnistusliiton Suunta huipulle -ohjelmaan, jonka tavoitteena on kehittää seurojen valmennustoimintaa. Ohjelmaan valittiin seitsemän seuraa vuosille 2019–20.

Suunnistusliiton huippu-urheilupäällikkö Katri Lindeqvistin mukaan ohjelma pyrkii jalkauttamaan liiton valmennuslinjauksen seuroihin siten, että nuoruusvaiheen seuravalmennustoiminta on linjassa suunnistajan polun kanssa. Liitossa toivotaan, että opit valuvat seuroista eteenpäin.

– Ohjelmassa mukana olevat seurat vievät myös aluetasolla toimintamalleja eteenpäin ja näyttävät esimerkkiä muille seuroille. Haluamme painottaa toiminnan organisoimista ja johtamista sekä resursseja, jotta toiminta on ammattimaista ja laadukasta, Lindeqvist sanoo tiedotteessa.

LS-37:n toiminnanjohtaja Minna Kauppi on valinnasta ilahtunut.

– Tavoitteemme on luoda tuleville ja nykyisille huipuillemme yhä paremmat edellytykset ammattimaiseen urheiluun, ja muiden huippuseurojen kanssa yhdessä kehittyen tämä onnistuu varmasti paremmin. Lähdemme innokkaasti oppimaan uutta ja kehittämään koko lajia siinä sivussa, Kauppi sanoo.

Ohjelman alkuvaiheessa seuroissa tehdään analyysi nykytilasta, minkä jälkeen edetään keskeisiin kehittämiskohteisiin paneutuvaan projektisuunnitelmaan.

– Seurassamme tehdään jo upeaa työtä huippusuunnistuksen eteen, mutta analyysi auttaa meitä varmasti etenemään järkevämmin kohti seuraavia rasteja. Uskomme myös, että projektin myötä koko seuramme toiminta lasten suunnistuskouluista, nuorten ja huippujen valmennukseen saadaan paremmin esiin, Kauppi näkee.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi