Tuoreet mölkyn SM-kultamitalistit: "Lahti on mölkyn mekka"

Marko Lusi ja Pauli Kirves voittivat kultaa mölkyn neljän hengen joukkueen kisassa. Minni Salminen

Minni Salminen

Tuoreet SM-mitalistit - Hollolan Janetzki Dream Teamin Marko Lusi ja Pauli Kirves - kertoivat Radio Voimalla, että voitokkaassa joukkueessa on nimestä huolimatta jäseniä myös Lahdesta ja Iitistä.

Miehet toivottavat Lahden Kisapuistoon tervetulleeksi kaikki mölkystä kiinnostuneet. Mölkkykansa kokoontuu yleensä illansuussa kello 17 aikoihin. Mölkkymestarit kehuivat myös Lahden Kortteliliigaa ja sen mitä hulluimpia lajeja.

Mölkyn Suomen mestarit Lusi ja Kirves kertoivat, että mestaruus ei tullut itsestään, vaan se oli tosi kovan työn takana. Joukkueen ohje kuuluu "Perse alas ja puuta puuhun" ja se tepsi Kotkassa viikonloppuna.

Miehet miettivät, että välillä mölkkyä tulee heitettyä liikaakin. Mölkyn heittoa on monta eri tasoa: mökki-, harrastelija- ja kilpailuheittely. Porras portaalta meno vaikeutuu.Kirves järjestää omia kisoja myös Fuengirolassa.

Janetzki Dream Team lähtee MM-kisoihin Poriin elokuussa. Tuntumaa pidetään yllä ennen MM-kisoja.

Lahdessa on hyvä harrastaa, sillä Kisapuistossa on loistavat mahdollisuudet, hyvä kenttä ja laaja harrastajaporukka. Lahti on mölkyn mekka, vahvistavat Lusi ja Kirves.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.