Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Tuoreet Lahti Thai Boxing Clubia edustavat MM-mitalistit kommentoivat suoraan Bangkokista: "Voitto todellakin maistui"

Lahti Thai Boxing Clubista oli kisoissa valmentaja Hannu Vappula sekä komeasti pärjänneet kilpailijat Tessa Kakkonen, Anna Rantanen ja Sanni Nurminen. Kuva: Lahti Thai Boxing Club

Tuoreet MM-kultamitalistit Lahti Thai Boxing Clubin edustajat Tessa Kakkonen ja Anna Rantanen sekä pronssimitalisti Sanni Nurminen kertoivat Radio Voimalla kisatunnelmistaan ja otteluistaan suoraan Bangkokista. Thainyrkkeilyn amatöörien kilpailuissa oli mukana myös kolmikon valmentaja Hannu Vappula, joka summasi Radio Voimalla menneiden päivien tunnelmaa.

- Jokainen mimmi antoi kaikkensa ja laittoi likoon sen, mitä siihen hetkeen löytyi ja tulos oli todella mahtava. Nämä on sellaisia muistoja, jotka vien hautaan asti varmasti. Olen ikuisesti kiitollinen, liikuttui Vappula.

MM-pronssimitalisti 19-vuotias Sanni Nurminen kertoi  kisojen alun edenneen hyvin.

- Tietysti vähän harmittaa, että hävisin toisen ottelun, mutta sillehän ei voi mitään. Tästä eteenpäin on tavoitteena kirkastaa mitalia uudelleen, Nurminen lupaili.

Lue myös: Lahtelainen ammattilaisvapaaottelija jahtaa unelmaansa Kaakkois-Aasiassa
 

MM-kultamitalisti 26-vuotias Tessa Kakkonen kertoi voittaneensa neljästä finaaliin johtaneesta ottelusta kolme keskeytyksellä.

- Ne loppuivat ennen aikaansa. Ekana oli vastassa Hong Kong, toisena Vietnam, kolmantena Ukraina, joka kesti kaikki kolme erää ja neljäntenä Turkki. Finaalissa vastustaja ei tullut kehään. Seuraavana tavoitteena on ammattilaismatsi Total Night Fightissa Lahdessa lokakuussa.

26-vuotiaalla MM-kultamitalisti Anna Rantasella oli Bangkokissa revanssin paikka. Rantanen on hävinnyt Ruotsin Angela Mamicille aikaisemmin EM-kisoissa.

- Voitto todellakin maistui! Angelan kanssa oteltiin vuonna 2017 ja ottelu päättyi toiseen erään keskeytykseen. Siitä asti se on harmittanut ja ollut koko ajan takaraivossa, että vielä jonain päivänä saan sen revanssin. Nyt se sitten arpaonnella sattui tänne MM-kisoihin. Siitä sitten voitto. Tuntuu kyllä ihan mielettömältä. Ottelu kulki alusta asti tosi hyvin, tietysti oli alkujännistystä, mutta kun pääsin matsiin mukaan, niin pystyin painostamaan Angelaa ja pitämään ottelun itselläni koko ajan, Rantanen kuvaili.

Kuuntele koko Radio Voiman haastattelu täältä.

Minni Salminen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi